Реклама / Ads
0| 4260 |09.03.2022 НОВИНИ

Аламанов: Срам за обществената БНТ, че дава трибуна на национални предатели и ченгета от ДС

.
Преди два месеца написах текст, че политиката се опрости. Вече няма ляво и дясно, а има сблъсък на два свята. Източният диктатор срещу западната демокрация. Написах го месец и половина преди началото на войната в Украйна. Днес тази битка е очевидна за всички.
 

Цивилизационният избор на България е да сме част от западната демокрация. Това е националният ни интерес. Това е бъдещето ни.


- И да, това е изборът на стотици хиляди българи, които емигрират. Те емигрират в страните със западна демокрация, защото Тук все още не е като Там.
- И да, това е изборът на хиляди ученици и студенти, които отиват да учат. Те отиват да учат в страните със западна демокрация, защото Тук все още не е като Там.
- И да, това е изборът на хиляди българи. Просто защото Тук все още не е като Там.


Цивилизационният избор на България е да сме част от западната демокрация. Каквото и да ви говорят псевдопатриоти, националисти, путинисти или обикновени измамници, това е нашият избор. Всичко друго е национално предателство, лъжа или обикновено рубладжийство.


Даже Орбан се изправи срещу Източния диктатор, даже Орбан позволи войски на НАТО да се разположат на територията на Унгария, даже Орбан оказва военна помощ на нападнатата Украйна. А нашите псевдопатриоти ни заливат с фалшива пропаганда в подкрепа на Путин и срещу цивилизационния ни избор да сме част от нормалните държави. Срам.


Срам за обществената Българска национална телевизия. БНТ, че дава трибуна на национални предатели, ченгета от Държавна сигурност и бивши партийни секратари, да ни заливат от националния ефир с лъжите и глупостите си, предназначени да ни отклонят от националния ни интерес и цивилизационния ни избор. Ако една частна телевизия може да пуска в ефир каквито си иска предатели, то Обществената БНТ няма право да слугува на Източния диктатор. Срамно е.


Как се докарахме до тук, ченгета от ДС, партийни секретари и алчни предатели да ни определят бъдещето? Как?


Ако се чудите защо децата бягат на Запад и не искат да се връщат, ето ви възможен отговор. Не искат да стоят в държава, която все още дебатира кое е по-добре - демокрация или диктатор. Срам ги е.


Разбирам ги. И мен ме е срам.


А вас не ви ли е срам?

 

Любомир Аламанов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4563 |08.03.2022 Шаламанов: Русия губи войната в Украйна в три стратегически направления . 0| 6387 |07.03.2022 Велизар Шаламанов: Европа вече е във война с Русия, Путин не смени правителството в Киев с марионетно . 0| 8078 |02.03.2022 Зам.-министърът на Янев хвърли оставка. Не искала повече „да изпитва срам и неудобство“ . 0| 6177 |27.02.2022 Известният руски анализатор Сергей Уткин: Срамна война! Украинските деца ще я помнят до XXII век

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads