Реклама / Ads
7| 6310 |23.10.2017 ПОЛИТИКА

Александър Симов: В БСП има опозиция, но тя не е единна, не може да бламира Корнелия Нинова

.
Корнелия Нинова не е заплашена от бламиране. В БСП има опозиция, но не всички от тази опозиция искат коалиция с ГЕРБ.
 
Това каза в студиото на Би Ти Ви депутатът Александър Симов. Според него, Георги Гергов е единственият от известните имена в социалистическата партия, който открито заявява подобна позиция. Но има и друга опозиция, около Михаил Миков, който също не приема лидерството на Корнелия Нинова.

"Всички тези противоречия трябва да бъдат изказани на конгрес и партията да вземе решение. Нека не забравяме ,че Нинова извади бюджет на държавата заедно с управляващите и това е нещо ново", допълни Симов. Той бе категоричен, че всеки може да изкаже мнението си по основните теми, но лично неговото мнение е да няма коалиция с ГЕРБ, защото това ще е самоубийствено.

Според него, основното възражение срещу Корнелия Нинова е за концентрирането в нейни ръце на прекалено много власт и ръководи еднолично, но това е било и при други лидери на партията.

Симов заяви, че в БСП не приемат финансовата политика на правителството, осъществувана от Владислав Горанов и затова са представили свой вариант на бюджета за догодина.

"Отказваме се от наши решения, категорично вече не подкрепяме плоския данък и искаме подоходно облагане. Ние сгрешихме с това и хората ни наказаха", допълни депутатът.

Той определи сегашното икономическо положение в България като много различно от това през 2008 година, когато именно БСП въведе плоския данък.

"Борисов има ограничен поглед, не може да твърди ,че това е социален бюджет. Неговите твърдения за благоденствие в страната не отговарят на реалността", завърши Симов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4994 |19.10.2017 Ето истинският Александър, чиято самоличност Спас от Кочериново открадна . 0| 5751 |19.10.2017 Александър Кипров готов да се откаже от българското си гражданство . 1| 5408 |17.10.2017 Адвокатът на Спас/Александър го изкара полезен и услужлив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads