Реклама / Ads
9| 2511 |19.08.2023 НОВИНИ

Алиансът на туристическата индустрия се надигна за ”мръсното море”: Грозно, скандално и недопустимо!

.
Източник: личен архив
Алиансът на туристическата индустрия в България (АТИБ) и Конфедерация на българския туристически бизнес (КБТБ), най-големите обединения в туризма, категорично заявяват, че ще предприемат всички необходими и разрешени от закона действия срещу грозната атака, организирана с манипулативни твърдения относно качествата на водата по българското Черноморие.

Организациите излязоха с обща позиция, подписана от Теодора Жилкова и Ричард Алибегов – ротационни съпредседатели на КБТБ, проф. Георги Рачев – председател на АТИБ и от Атанас Димитров – заместник-председател на Българската туристическа и ресторантьорска асоциация. Ето какво споделят представителите на туристическата индустрия.

 

Ще атакуваме всяко недоказано, клеветническо твърдение и мероприятие, търсещо евтина популярност и реклама, уронващо престижа и доброто име на българският туристически продукт! Заявяваме, че се доверяваме изключително на българските здравни власти и институции които констатират и контролират здравните и санитарно хигиенните норми!

 

Странно е защо българската прокуратура все още не се е самосезирала по случая, но нашите юристи вече работят и подготвят съответните искове, с които да бъде потърсена отговорност на тези, които стоят зад преднамерената атака.

 

Странните данни, изнесени от Асоциация активни потребители вече бяха отречени от официалните български власти, което говори единствено за целенасочен удар, целящ всяване на паника и отлив на туристи.

 

Фрапиращо в случая е и, че министерството на туризма и лично министър Зарица Динкова не взеха никакво отношение. Това е поредно доказателство, че в момента българският туризъм няма министър, а на поста е човек, който съдейства с всички сили на тези, които искат да го съсипят.

 

Грозно, скандално и недопустимо!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2356 |26.07.2023 Кабинетът отчете: За лиценз кандидатствали 132 фирми от отбранителната индустрия . 0| 2394 |08.07.2023 Министър Попов разясни как ще развием въглеродно неутрални зони за индустрията . 2| 2660 |02.07.2023 СИНПИ в Бургас: Приоритет са АМ „Черно море“ и развитието на индустрията . 17| 2548 |30.06.2023 Министър Богданов: Имаме силна военна индустрия. С 200% е нараснал износът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads