Реклама / Ads
93| 7442 |08.02.2013 НОВИНИ

М. Андреев: Атаката срещу Бойко идва от БСП, петата колона на Русия

.
Методи Андреев
Флагманът на тая атака е Румен Петков. Ударът идва от БСП, документите са щипнати и изнесени от МВР. Кой го е направил и къде са държани.
 

Това, което излиза, не са компромати, а факти, заяви по БТВ Методи Андреев, бивш шеф на Комисията по досиетата. Въпросът е кой ги пуска тия документи и кой е заинтересован да се удари Бойко Борисов, попита той. Защо ГЕРБ не поведе политическа атака, продължи с въпросите Андреев и напомни, че преди години имало тв мост с Литвиненко, който дал уличаващи факти за Путин. Това интервю засегнало интереси на руската резидентура в България. Сега обаче ние сме много по-интересни за руската резидентура, наричат ни троянският кон на Русия в ЕС заради Белене. Това, че няма да строим Белене, означава, че изключително важен геополитически проект на Русия в България е пред провал. Затова сега излизат тези документи и заради изборите. Флагманът на тая атака е Румен Петков, поясни Андреев и добави - Лъже или Петканов или Петков.

Документите са щипнати, изнесени от МВР. Трябва да се разследва кой ги е изнесъл и къде са държани, добави той. Защитавам политики на ГЕРБ, а не политици, уточни Андреев, който не можел да скрие симпатиите си по отношение на закона за досиетата. Параграф 12 удрял системата в сърцето. Партии ще бъдат застрашени, има хора, които не са обявявани.

В България има две групи партии - едната тегли България към Европа, там са ГЕРБ и сините, а другата - БСП, Атака, ДПС, са в обратната посока.

Според ген. Атанас Атанасов пък Бойко се бил объркал като пиле в кълчища. Публично били известни фактите, че той идвал от средата на подземния свят. Затова било подходено към него, обясни генералът и каза, че Борисов объркал имена, събития и факти. При първото идване на Сакскобургготски през 1996 г. той бил охраняван от Болкан секюрити, а Тодор Живков бил на смъртно легло.

Руснаците винаги са имали интереси тук, службите им са работили на пълни обороти, съгласи се Атанасов, но каза, че не знае дали в този скандал те имат участие. Но ако Борисов иска категорично да спре Белене, поддръжниците му щяха да бъдат организирани да гласуват против.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 82| 8479 |05.02.2013 Битката между Алексей Петров и Бойко Борисов не е приключила . 83| 5574 |29.01.2013 Я. Янев: Бойко е единственият премиер, на когото не му пука . 40| 6433 |23.01.2013 Мир! Бойко посредник между bTV и Булсатком . 54| 5101 |20.01.2013 ДПС настоява за международно разследване на атаката срещу Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads