Реклама / Ads
8| 8620 |31.07.2017 НОВИНИ

М. Андреев пред Фрог: Решетников нареди на Борисов да загуби президентските избори

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
Трябва да се върнем във времето, когато Леонид Решетников е бил на посещение в България и когато се е срещал с Бойко Борисов. Тогава ще се разбере, че това, което говори сега премиерът за идеята му да има баланс в България, изобщо не е вярна. Просто разпореждането, което той е получил от Решетников, е било да загуби изборите. ГЕРБ е причината президентът Росен Плевнелиев да не заяви кандидатурата си за втори мандат. Решетников го е поискал.
 

Това разкри пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ и екшеф на комисията по досиетата Методи Андреев.

 

Невъзможно е  ГЕРБ да направи такива реформи, каквито изискваха хората от протестите и каквито изискваше част от тогавашната коалиция. Истинската реформа не е само съдебната реформа. Това е един много голям проблем, но не единствен. Необходими са реформи в икономиката, в поведението на държавата спрямо бизнеса.  Нужно е да се ограничи влиянието на Делян Пеевски. И на слепите и на глухите стана ясно, че Борисов и Пеевски  е едно бизнес цяло. Те са едно политическо творение на Ахмед  Доган. Единият прикрива другия. Другият служи на първия. И това вече го виждаме трети поред  парламент. Бойко Борисов не можеше да се справи с влиянието на Пеевски  и няколко корпоративни кръга. Такива са тези около Валентин Златев, около Кирил  Домусчиев и въобще около едрия бизнес. Говорим за онзи корпоративен бизнес, който влияе върху съвременната политическа система. Борисов не може да се справи с тази непосилна за него задача в полза на средния и дребен бизнес. Той не може да ограничи най-уродливото творение на Доган -модела КОЙ. Няма как да се справи с него. Той го подкрепя. Най-важното е, че Борисов няма желание  да води битка с корупцията.

 

 

Какво още сподели Методи Андреев пред Фрог нюз , можете да прочетете в рубликата „Интервю”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8451 |29.07.2017 Борисов: ЕС ни предаде за „Южен поток“ . 4| 5500 |29.07.2017 Борисов се хвали пред студенти: В тройката сме с най-нисък външен дълг . 1| 6282 |29.07.2017 Боян Чуков: Словенско семейство бе арестувано в Турция преди българката . 8| 19571 |28.07.2017 Само във Фрог: МВР проспало предсмъртно писмо на ”убития” в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads