Реклама / Ads
17| 6594 |08.02.2009 НОВИНИ

Арестуваха бащата на Рашо, Димитър Вучев - Демби се страхува за живота си

.
Спецполицаи арестуваха бащата на издирвания близък авер на Златко Баретата - Мартин Станков – Рашо. Това разкриха полицейски източници на Frognews.
 

Задържането на Станков старши е станало в събота рано сутринта в семейното му жилище в столицата. То било потрошено при акция на органите на реда. Предполагало се е, че бащата на Рашо разполага с информация,за престъпната дейност на Златомир Иванов, както и къде се укрива синът му. Това наложило да бъде издадена заповед за ареста му. Близки на семейството отказаха да коментират инцидента, а от прокуратурата и МВР все още няма официалната информация по случая.

Тази сряда МВР и Софийска градска прокуратура обявиха, че освен бившата барета Залотмир Иванов издирват и приближените му Антон Савов – Мамата, Мартин Станков – Рашо и Ивайло Борисов, за да им бъде повдигнато обвинение за участие в престъпна група, разпространение на наркотици и показни убийства. По информация на държавното обвинение, престъпната група е замесена в екзикуцията на Георги Нацев и Никола Иванов – Бобъра, както и в опитите за покушение на Антон Милтенов – Клюна, Радослав Велков – Темерута и Димитър Вучев – Демби.

В петък Златко Баретата се предаде доброволно на агенти от ДАНС в центъра на София, след предварителна договорка с адвокатите му. Аверите му обаче са обявени за общодържавно издирване. Според слухове в столичния ъндърграунд, Рашо се е изнесъл зад граница.

Пред Frognews адвокат Лъчезар Таков каза, че обвинението срещу Баретата е доста неконкретизирано. То се основава само на свидетелските показания на компрометирана личност, каквато е Димитър Вучев – Демби.

Днес Димитър Вучев - Демби, който е основен свидетел срещу Баретата, обяви в интервю пред "Дарик", че се страхува за живота си, но е удовлетворен, че "един убиец е прибран в затвора". Според Демби, МВР си е свършило работата и сега съдът трябва да реши дали случващото се е театър или не.

 Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5830 |22.01.2009 Бащата ще ползва 15 дни отпуск при раждане на дете . 9| 6514 |14.10.2008 Арестуваха бияч на петричкия координатор на Атака . 11| 6799 |13.09.2008 Арестуваха общинския съветник от Варна Веселин Данов . 27| 4795 |19.08.2008 Скрита камера излови бащата на Мануела в казино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads