Реклама / Ads
8| 11049 |07.06.2019 НОВИНИ

Арман Бабикян: Търпението на Лиляна Павлова й даде пост

.
Арман Бабикян
Аз съм прост и вие сте прости. Това е казал Борисов пред избиратели. Простите обаче не са само прости, но и зависими. Така коментира проф. Велислав Минеков изминалата кампания за евровота.
 

В обкръжението на Борисов са хора с много ниско интелектуално развитие. Никой от неговото обкръжение не говори чужд език. Изритвани са по-най-гнусния начин и те мълчат, допълни той.

 

Търпението на Лиляна Павлова й даде пост. Това е феодалната система в България. Въпросът е кой до кого е близък. По-ниският феодал има за задача да оборудва рицарите. Сега по изборите наблюдавахме същото, каза от своя страна политологът Арман Бабикян.  

 

Проф. Минеков коментира отказа на Нидерландия да приеме България в Шенген: „В „Шпигел” излезе информация, че 65 000 емигранти, които не са харесали България, са заминали за Германия. Няма връщане обратно, защото Европа е затрудена. Тя знае за погазването на правата на хората у нас. Все пак никой не попита какво ще ги прави Борисов тези бежанци”.  

 

„Когато в една страна срещу половин балкон, можеш да си купиш министерски постове, какъв Шенген?! Когато националната сигурност е толкова пробита, какъв Шенген?! За 2 блока мога да купя националната сигурност”, категоричен е Арман Бабикян.

„Нещата толкова са се вмирисали у нас, че смърдят и в Европа. Корупцията е до върха, ние  търгуваме с паспорти”, каза адв. Николай Хаджигенов. Той бе категоричен, че управляващите погазват законите и ги променят за тяхно удобство. „С 130 млрд. бюджет Борисов се разпорежда с него, сякаш си купува кифла”.

 

„Вчера бе срутен поредният паметник на културата в Пловдив. Стои и се мълчи в името на парите. „Артекст” ще заведе дело срещу гражданската съвест. Това е мръсотия. Това означава, че гражданската мисъл няма място в България”, критикува проф. Минеков поредните безобразия в страната.

 

Гостите в предаването се обзаложиха, че Емил Кошлуков ще бъде избран за генерален директор на БНТ, а не Сашо Диков. „ Кошлуков е правилният човек, той е удобен на всяка власт”, единодушни са те.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4742 |30.05.2019 Бабикян: Пеевски дойде на работа и се влюби в бедните и културните . 0| 4066 |09.05.2019 Ограничавт използването на питейна вода в 8 села в общините Харманли и Симеоновград . 0| 3949 |01.05.2019 Дърво падна върху пейка в Харманли, градушката и пороят разрушиха пътища и покриви . 2| 4623 |22.04.2019 Бабикян: Срам ме е да се наредя до папата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads