Реклама / Ads
1| 14762 |12.01.2023 НОВИНИ

Астролог за Фрог: Бъдете особено внимтелни до 18-ти януари

.
Ваня Кирицова Източник: личен архив
В периода до 18 януари трябва да сме по-внимателни и да не започваме нови начинания, защото ще сме под влияние на ретроградния Меркурий. Това каза за ФрогНюз астрологът и писател Ваня Кирицова.
 

В този период трябва да внимаваме с комуникациите, когато работим с документи, с пътуванията, обучения, техника или електроника, която е свързана с комуникациите, на практика нашите телефони, лаптопи, както и системите за достъп.

 

Обикновено става въпрос за някакви обърквания и недоразумения. Ако трябва да проведем някакво пътуване или комуникация, може да се объркат тези планове,

допълни Кирицова.


.
Тази година Меркурий става ретрограден в земните знаци, както е започнал този цикъл в момента в Козирог.


Следващият ще бъде между 21 април и 14 май в знака Телец. 


Между 23 август и 15 септември ще е следващото обръщане на посоката на Меркурий в знака на Дева.


И последно за тази година между 13 декември и 1 януари отново в знака на Козирог и огнения знак Стрелец. 






Това, което обикновено иска да ни каже ретроградният Меркурий е необходимост да забавим темпото, подчерта Ваня Кирицова.

 

Да се обърне малко повече внимание на детайлите и да не се опитваме да случваме нещата във външния свят на всяка цена, а по-скоро ако забележим, че нещо се е объркало отвън, да си дадем сметка какво означава това за нас, къде трябва да спрем и да помислим. 


В този период можем да  дадем шанс на ума да се успокои, да се обърне навътре, може да бъде използван и творчески, допълни тя.


.


Ако сме решили обаче, че нещо трябва да се случи на всяка цена, ретроградният Меркурий може да обърка нашите планове. 


Така например при Козирог, където са важните проекти, ефективността, осъществяването на големите цели, ретроградният Меркурий може да даде трудност със започване или приключване на проектите, по независещи от нас обстоятелства, може да се наложи да се променят целите или дори да се откажем от някакъв план.


.


В този ретрограден Меркурий, в който се намираме в момента, много от нас си правят новогодишни планове и резолюции, но те може да се окажат доста неефективни, защото са направени в този период. Каквато и промяна да направим сега, много бързо ще се върнем към старите си навици, подчерта астрологът.


Когато е под знака на Телец, той е свързан с навиците при пазаруване и по-скоро очаквам ретроградния Меркурий да даде объркване в бюджетите или да си купим неща, които после да върнем защото не ни харесват например. 






.

Ако трябва да го погледнем от положителната страна, този период е подходящ да се завърнем към някое хоби или творчески процес, който сме зарязали защото сме били заети с нещо друго. Тук може да възникнат някакви търкания и неразбирателства в личните ни взаимоотношения. 


Фокусът трябва да бъде поставен върху това каква е комуникацията в партньорството, защото ретроградния Меркурий може да ни покаже, че не комуникираме добре с човека до себе си или с близките си приятели. 


.

Ако говорим за третия ретрограден период, който е в Дева, трябва да имаме  предвид, че това е знак, който е свързан със здравето, но не само на физическо, а и на емоционално и психологическо ниво. Тогава може да се върнат някакъв вид стари болежки или пък да се опитаме да се върнем на диета, която така или иначе няма да сработи.  Този период може да е много показателен за това какво трябва да променим в ежедневието си. Може също така да ни върне нещо или някой от миналото, за някаква стара тема. 


.


Ретроградният Меркурий поначало е много подходящ период да изчистим нашите намерения, да разберем защо искаме дадено нещо или някаква промяна и когато приключи да поставим това ново начало.


Поставянето на някакво ново начало в нашия живот е хубаво да се прави на новолуние, защото тогава се посяват семенцата на новото, каза астрологът и писател Ваня Кирицова.






.

 

Трябва да подчертаем обаче, че не всяко преобръщане на ретротрадния Меркурий задължително трябва да повлияе на човек по някъв начин, допълни тя.

 

Констанца Илева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4537 |04.01.2023 Само във Фрог: Класация на най-опасните игри в интернет, която родителите задължително трябва да знаят! . 6| 4662 |26.12.2022 Четири лапи за Фрог: Прегърнете се пред елхата с близките и домашните си любимци и не ползвайте пиротехника тази Нова година . 1| 2914 |22.12.2022 Бъдете внимателни, ”Пътна полиция” ще дебне по празниците . 5| 5458 |09.12.2022 Емил Соколов пред Фрог: Най-логичното за Божанков е да иска раздяла с това постоянно обръщане на палачинката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads