Реклама / Ads
6| 4475 |18.11.2022 НОВИНИ

Атанас Славов: Какво предлагаме - модела Борисов или европейско бъдеще?

.
Атанас Славов
ГЕРБ се отказват от предложения, които направиха за закриване на Обществения съвет към ЦИК и от закриване на район “Чужбина”. добре е, че го правят. То не се отказват от предложението да елиминират машинния вот. Това каза по БТВ депутатът от ДБ Атанас Славов.
 

Вчера сутринта заседанието на правната комисия бе продължило 18 часа от следобеда на сряда до 8 часа сутринта на следващия ден. Бе направено това, за да се прокарат всички предложения, които на практика ще елиминират машинното гласуване. Това не се случи, опитваха се да блокират тази промяна. БСП свикват със статута си на партия от по-среден клас. Не е виновна избирателната система за сваляне на доверието от някои партии. 

 

БСП ги призоваваме да оттеглят своите предложения, за да покажат къде стоят- дали се залепят за партиите на статуквото или ще останат там, където извоюваха позиция, която иска България да тръгне по нов път. Искаме най-доброто за нашите военни, те го заслужават. Искаме европейско бъдеще за целия регион. 

 

ГЕРБ не са дали отговор дали искат да управляват. Правят срещи с този или онзи, за да покажат, че са излезли от изолация. Но не дават отговор дали ще поемат отговорност за управлението на страната. Голяма част от предложенията в правната комисия  не бяха допустими. ДБ направи предложения, че да се гарантира честността на вота. Става дума за преброителните центрове. колегите положиха усилие, за да ги разработят за кратко време. 

 

БСП трябва да се определи в пространството. Важното е какво бъдеще предлагаме - дали се връщаме към модела Борисов или искаме модерна европейска България. Ние заставаме на пътя на модернизацията. 


Нашият бойкот има цел - да не се приемат промените в ИК. Ние ще браним всяко едно предложение. Днес от 18, 30 часа организираме протест пред парламента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5673 |16.11.2022 Вижте какво е подготвила Люба Кулезич за ”Честно казано” . 21| 8910 |16.11.2022 Кой какво (не) каза у нас за падналите в Полша ракети? . 1| 2766 |15.11.2022 Атанас Пеканов: Първото плащане от ПВУ беше успех на служебния кабинет . 0| 2879 |15.11.2022 Съдът намали паричната гаранция на Атанас Бобоков от 800 000 на 50 000 лева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads