Реклама / Ads
8| 2898 |08.07.2024 НОВИНИ

"Азов": В Русия днес е Ден на семейството. Убийствата на деца са поздрав от "братския народ"?

.
"За пореден път на руските ботове са предоставени наръчници, за да оправдаят престъпленията си, като твърдят, че в сградата е имало войници на "Азов". Още една лъжа, която чухме по време на отбраната на Мариупол. Тогава, според руснаците, в родилния дом се е намирала база на Азов. Както и в Драматичния театър, до който имало гигантска табела с надпис "Деца".
 

Днес руснаците извършиха още едно военно престъпление: те атакуваха с балистични ракети киевската детска болница, където се лекуват тежко болни украински деца, по-специално в отделението по онкология и хематология. Фрагменти от ракетите удариха и родилния дом и няколко жилищни сгради в Киев. Спасителните служби съобщават за 20 загинали и 96 ранени, но издирвателните операции продължават. Това е целенасочен терор срещу цивилни граждани и беззащитни украински деца.







За пореден път на руските ботове са предоставени наръчници, за да оправдаят престъпленията си, като твърдят, че в сградата е имало войници на "Азов". Още една лъжа, която чухме по време на отбраната на Мариупол. Тогава, според руснаците, в родилния дом се е намирала база на Азов. Както и в Драматичния театър, до който имало гигантска табела с надпис "Деца". Както и в многобройни жилищни сгради, на които имало фантомни "снайперисти на Азов". Както и в критична инфраструктура, разрушена от руската артилерия и самолети, защото там уж се криели украински защитници.


Днес войниците на "Азов" са на позиции край Кременна, защитават украинската територия метър по метър и изтласкват врага назад.


В Русия обаче днес е Денят на семейството. Нападението срещу детската болница в Киев вероятно е поздрав от "братския народ". То е в стила на руските военни престъпления в името на защитата на семейните ценности.

 

"Азов", Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2629 |08.07.2024 Пожар с три огнища в Подбалкана заради товарен влак . 3| 3210 |08.07.2024 Поптодорова: Украйна в НАТО ще е абсолютната спирачка за бъдещи посегателства . 0| 2335 |08.07.2024 "България няма деца за убиване". Протест в памет на Ани и Явор тази вечер . 1| 2387 |08.07.2024 Новият президент на Иран: Ще водим антиизраелска политика!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads