Реклама / Ads
26| 6737 |26.01.2022 НОВИНИ

Бабикян: И руснаците не искат война. Синовете им са по-скъпи от идиотщините на диктатора им

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
Уморих се да слушам знайни и незнайни телевизионни гости, които убедено коментират напрежението между НАТО и Русия и отношението на България?!?! Престанете вече. Що за безумие? Сякаш сме наблюдатели на ООН. Ние сме НАТО. Тук е НАТО. Става дума за напрежение между нас и агресивни действия на Русия. Защо "агресивни"? Ами като окупираш съседните ми страни си агресивен. Толкова!
 

Не са нужни измислици. Това не е пречка някой да си обича Пушкин, да пие водка и да разправя вицове за Щирлиц. Неграмотното отношение по темата е опасно за България. Не просто за туризма и платноходките, не само за българите, които живеят там, а за нас тук!

 

Когато показваш като държава, че не различаваш война от мир, добро от зло, приятел и агресор, то не можеш да разчиташ на никого за нищо! Малоумните изказвания на политици, че сме щели сами да се пазим, трябва да бъдат прекъсвани от водещите, заради несъстоятелност близка до фантазията. Тъпите истории за "славянската любов" също е време да спрат, защото украинците също са славяни и очевидно това не размеква широкото сърце на Путин. Когато външен министър на република Турция заговори за историческите територии на Турция се възпаляват всички бойни перчеми на маса в кръчмата и по студиата с бивши ДС кадри....Когато Путин каже същото за руската близка чужбина, то това се води в реда на нещата????

 

Живеем в най-богатите и силни съюзи на земята и е добре да не разваляме поне това, въпреки вродения талант да го правим.

 

И руснаците не искат война. Синовете им са по-скъпи от идиотщините на диктатора им. Украйна не иска да е част от Русия – не ги харесват и са независими. И Беларус не искат да са част от Русия, въпреки че са съюзници. Помислете за това, докато каните идиоти в медиите, които мерят за колко минути летят ядрените ракети, които и без друго никой не е използвал и няма да използва.

 

Арман Бабикян, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4468 |19.01.2022 ГЕРБ като фурнаджийска лопата - вече не искат отмяна на “зеления сертификат” за всички . 10| 3327 |17.01.2022 Синдиците в МВР недоволни от реформите. Искат среща с премиера Петков . 34| 7605 |10.01.2022 Българи в Испания си искат Пламен Георгиев обратно . 5| 4785 |08.01.2022 Бабикян: ГЕРБ си вкара в парламента автогол за интерконектора България-Гърция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads