Реклама / Ads
14| 5470 |10.03.2014 НОВИНИ

Бареков: ДПС се уплашиха, че ще управляваме без тях

.
ДПС ме атакува, защото ги е страх, че ще ги извадя от властта. Така Николай Бареков обясни нападките на Лютви Местан, който го нарече модифициран вариант на Борисов и на популисткия вот. "Г-н Местан и ДПС са сериозно обезпокоени, защото заявихме, че искаме два мандата управление и то без тях", каза председателят на "България без цензура" в предаването "Гореща точка" по TV7.
 

Местан говори за триада ГЕРБ, БСП и ДПС, която била застрашена от новите популисти, а аз - за ос на злото – ГЕРБ, БСП, ДПС. ДПС пазят партньорчетата си от ГЕРБ – аз ще бъда с модифициран резултат на ГЕРБ, а не редуциран, както каза Местан, заяви още Бареков.

"Г-н Местан е назначен от г-н Доган за лидер на ДПС, той няма комуникация със своя електорат. За разлика от него аз съм постоянно при хората и говоря на техния език. Какво популистко вижда той в нашите възгледи и идеи за социални реформи, от това, че искам искам да управлявам България - един като мене да дойде, да помете цялата измет от Народното събрание и да даде възможност на българския народ да си каже думата?", попита риторично гостът в "Гореща точка". "Трябва да има реформи, но за да ги направим, са ни нужни 120 души в парламента, стабилно мнозинство. Ако хората ни дадат тази възможност, ДПС ще бъдат извадени за много дълго от властта. Това важи и за ГЕРБ и БСП", отсече Бареков.

"Не си режа сам клона за евентуални бъдещи партньорства. Кое ме свързва с БСП и ДПС? Аз съм бил член на СДС и съм подкрепял ГЕРБ, а сега станах патерица на БСП?", отвърна гостът на водещата Ива Николова.

Той коментира и страха на партиите за отлив на техни членове към "България без цензура". "Вече на 90% от членовете на "България на гражданите" във Варна преминаха към нас. Г-жа Кунева отрича и твърди, че имала партиен актив от над 1000 души. Бърка статистиката и районите на Варна", отговори Бареков, като уточни, че четирима от пет районни председатели и 21 души от 25-ма в районните ръководства на ДБГ, както и един член на Контролния съвет вече са в редиците на "България без цензура".


"Реванш ще има, той ще е събран в операция "Чисти ръце". Но ще донесем и надежда със социалната политика, която ще правим. За първи път ще има правителство с баланс и със социална политика срещу демографската криза, бедността, ниските доходи… Ще направя така, че да върна бащите, майките и вашите деца в България", обеща Бареков от ефира на TV7. "Дайте ми само 8 години, за да спра този цирк", поиска той от избирателите.

Лидерът на "България без цензура" обясни също, че ще сложи край на кражбите от държавата и данъкоплатците. "Станишев и Борисов влязоха в политиката бедни като църковни мишки, излязоха милиардери, а сега се крият зад парите на жените си", коментира Бареков. Той обяви, че е платил половин милион данъци на България върху приходите му от последната половин година и всичко това можело да се провери в НАП. "Аз съм висш мениджър. Влизам в политиката сравнително заможен. Бях отличен журналист, бях отличен мениджър, нали не искате следващият министър-председател да подписва договори като Симеон Дянков – нека ги подписва някой, който умее това, заяви лидерът на "България без цензура". Той обяви и че къщата в Драгалевци с един хол и две стаи от събота вече е клуб на "България без цензура", като той ще продължи като дарител да плаща месечния й наем.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 6621 |10.03.2014 Бареков: Никога не съм плащал на Бисер Миланов-Петното . 114| 6549 |06.03.2014 Бареков: Ще съдя Нова тв за оклеветяване . 62| 6287 |05.03.2014 Бареков: Цветанов, Борисов, Станишев да обяснят за парите си . 61| 5537 |04.03.2014 Бареков: Каня Борисов и Цветанов за импийчмънт на президента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads