Реклама / Ads
7| 4580 |18.08.2009 НОВИНИ

Бъркат в джоба на Доган, ако не се яви в Парламента

.
Цецка Цачева Източник: Вяра Йовева
Ако Ахмед Доган не се яви в Парламента по закон могат да му се наложат имуществени санкции. „Неговото място е в пленарните зали, а не само в изборните райони”, каза пред БиТиВи Цецка Цачева. Тя обаче конкретно нямала правомощия да го наказва.
 
Гостенката в сутрешния блок каза, че не е успяла да си почине, защото дори когато била скрита от камерите работила. Занимавала се с вътрешно организационните актове на парламента.

Комиксите в Народното събрание работят, но в последно време не са оповестени последните факти на свършеното, съжали Цачева.

Проверката на Министерски съвет е по искането на премиера Бойко Борисов, потвърди председателят.
Фактите, които се изнасят за обществените поръчки в пресата будят усещане за нередности, каза Цачева. Според нея при една детайлна проверка може да се намерят нередности в обществените поръчки.

Сегашният председател каза, че вчера Огнян Аврамов не е споделил само истината в телевизионно предаване. Според нея има обществени поръчки към конкретни лица, но не е коректно след като народните представители са дали клетва, а през цялото време някой е действал по обществените поръчки.
Тя не упреква Георги Пирински, защото той се е предоверил и е бил подведен.
Факт е, че Аврамов е изнесъл 3 папки с документи, като все още не се знае къде са те, каза Цачева.

В момента вървят много проверки, също така и за самолетни билети, като ставало дума за големи нарушения., рязкри госта в студиото.

ГДБОП ще се върне в МВР, като ще има и други промени. По закона за пътищата се работи сериозно, каза председателят на парламента.

Днес по график народните представители ще получат новите си карти, от които ще се вижда дали те са в Парламента. Цачева обаче призна, че и това не е напълно непробиваема система.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10426 |21.07.2009 Данъчните покрили имот на Доган, топи ги прокуратурата . 19| 5188 |03.07.2009 Я. Янев спретна обсада на Доган, затваря границата с Турция . 21| 5734 |19.06.2009 Яне Янев скача на Доган, вади Топ 10 на злоупотребите . 21| 6435 |04.06.2009 Доган, Сакскобургготски, Костов били сред най-крадливите политици на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads