Реклама / Ads
6| 6607 |01.10.2012 НОВИНИ

Бащата на Женя: Ще запаля сестра си като факел

.
убитата Женя
Доживотна присъда без право на замяна за убийците на Женя искат родителите на убитото момиче.
 
„Казал съм и на полицаите, и на следователите, че ако на тези двамата им дадат 15 г. затвор, жива ще я запаля сестра ми, като факел. Докато съм жив, от затвора тя не бива да излиза. Това е единственото ни дете. Ще я излежа, ако трябва. За нея искам доживотна присъда, а за убиеца смъртна.“ Това заяви таткото на 21-годишната Женя – Венцислав Тодоров, ден преди да погребе единственото си дете, разказва Стандарт.  

В 14 часа на 1 октомври почернените родители ще приемат в дома си затворения ковчег на детето си, а час по-късно ще го погребат в Тополи. „Ще я изпратим с роклята от абитуриентския бал. Тя й е любима. Това ще бъде последната дреха, която ще облече. Аз не я харесвах много, но исках да й доставя радост и й направихме роклята, която тя си избра. Само и само да бъде щастлива. Това ми е утехата – че детенцето ми два дни беше щастливо. И ботушките, тя си ги избра, с тях ще бъде. Така ще бъде облечена, нищо че ковчегът ще е затворен“, казва майката на момичето Ренета Тодорова. Заедно със съпруга си, Рени е заобиколена от малкото останало й семейство – майка й и брат й. "Патологът каза, че през цялата си практика такова зверско нещо не е виждал. А това са претръпнали към такива неща хора“, коментира Ренета. 

Единствената цел оттук нататък е да доживее справедлива присъда за смъртта на детето си. „Доживотен затвор без право на обжалване, на замяна, на амнистия. От затвора тези не бива да излизат, иначе не отговарям, не знам какво ще направя“, категорична е жената, а съпругът й допълва, че чуе ли тази присъда, ще може спокоен да напусне света.   

Затрили момичето за 30 квадрата

„Знаете ли за какво я убиха? - за има-няма 30 квадрата от къщата. Имаме една стая за нас, която е 16 квадрата, а нейната е 10 квадрата. Кухнята надали има и 4 квадрата. За това я убиха! Да може Светла да вземе всичко, при положение, че се разполага в три големи стаи, кухня, ниша и тераса. Ако нас беше убила, Женя самичка щеше да си отиде. Нас да бе убила“, плаче Рени. Никога не ще успее да си представи какво е изпитала Жени, когато в стаята й посред нощ е влязъл Петър с нож в ръка. „Тя изпитваше панически страх от този злодей, защото той преди два месеца ни разби вратата, обели носа на баща й и му насини окото. И това вечерта, около 11 часа. Женя оттогава се страхува от него. Можете ли да си представите какъв ужас е преживяла, като го е видяла, че влиза в стаята й. Можете ли да си представите...“, плаче жената.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5504 |25.09.2012 Бащата на Яна: Ако пуснат Чеци ще го убия! . 6| 11880 |14.07.2012 Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун; бащата смазан . 1| 5191 |26.12.2011 Християните почитат деня на бащата . 4| 4873 |27.04.2011 1/2 от децата се раждат без брак, за 17% не се знае бащата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads