Реклама / Ads
3| 4148 |05.10.2021 НОВИНИ

Бербатов: Казах на ЦСКА, че ако искат нещо в замяна, да не издигат кандидатурата ми

.
Димитър Бербатов Източник: БГНЕС
”Ние сме готови за Конгреса от доста дълго време. Процесът на подготовка и изпълнение на обиколката в България е направена. С тези срещи, които направихме дори и да не бяхме подготвени, с тях станахме. Един лидер трябва да се научи да следва, преди да се научи да води. Аз така моят екип го следвам, защото са истински специалисти.”
 

Това заяви голмайстор номер 1 на националния отбор и сега кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов пред Sportal TV.

 

"Факт е, че предимно обърнахме внимание на аматьорския футбол. Срещнахме се с много и всякакви хора. Това, което искахме, достигна до отборите. Аз казвам с моя екип какво можем да направим и всеки вече се решава. За срещата с клубовете в София, поискахме да е на националния стадион "Васил Левски", но не получихме никакъв отговор. Писахме до БФС, също никакъв отговор. Оттам след като ни отказаха по този начин, се насочихме към "Българска армия". Левски прецени, че на този стадион няма да иде, аз уважавам този избор.

 

"Мен ме издигнаха ЦСКА, но им казах, че ако ще искате нещо от мен в замяна, не ми издигайте кандидатурата. Както го казах и на всички останали клубове. Ние носим промяната, ваш е изборът дали да я приемете. Аз не мога да ви съдя, но ще пробвам да ви убедя, че ние носим тази промяна. Дали ще стане не мога да кажа". - коментира Бербатов.

 

“Много по-готов съм. Само да кажа, че за опита - виждаме сега с управленски опит докъде го докараха. Спокойно мога да кажа - хора, колеги, приятели, експерти сте но не ставате за нищо - мандатът ви е изтекъл. Имам фондация 13 години и никога не сме приемали финансова помощ от държава или от политически фактор. Работя с хора. Това са компании, с които сме работили и сме работили по развитието на проекти за децата на България. Това го правя 13 години - скромен опит, но той се трупа. Завършил съм бизнес менинджъмт, имам и диплома. Ако дипломата не е важна, тогава да го кажем. Но аз мисля, че е важна.

 

Не мога да кажа, че сме на 100% готови, но се учим в движение. Ще правим грешки, това е факт". - коментира той.

 

Относно другите две легенди, които влизат в екипа на Бербатов - Мартин Петров и Стилиян Петров, бившият нападател заяви:

 

“Те ще помогнат много повече от сегашните хора в Изпълкома. Мартин и Стилиян трябва да бъдат там. Стилиян има международни контакти. Мартин може да се прибера и да живее тук. Вече живеем в модерни времене и ако някой не може да дойде на Изпълкома, може да се включи онлайн. Трябва да се предвижваме в крак с всички други федерации. Трябва да надграждаме и да го пречупим през нашата, българската гледна точка.

 

Освен Петър Величков никой друг не може да влезе от сегашния Изпълком. В Изпълкома трябва да има хора, които са свързани с футболните среди. Това е нашият процес, който е много труден, тъй като трябва да подбера правилните хора, които да отговарят на моралните ми ценности. Всеки да може да предлага идеи мнения и след това аз си нося отговорността."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6265 |03.10.2021 Бербатов: БФС е теглил кредит. Къде са 30-те милиона от УЕФА? . 17| 9128 |26.09.2021 Петков и Василев казаха как ще избегнем шокова цена на тока . 8| 3240 |24.09.2021 Настимир Ананиев: Петков и Василев показаха нов вид лидерство в политиката . 1| 3967 |21.09.2021 Димитър Бербатов: Писмото от УЕФА до БФС не изразява подкрепа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads