Реклама / Ads
0| 4154 |10.06.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Бербатов: След двубоя с Гибралтар думите са излишни, но действията са наложителни!

.
Димитър Бербатов Източник: БГНЕС
„След двубоя с Гибралтар думите са излишни, но действията са наложителни“, заяви кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов след поредния срамен резултат за националите ни вчера, при който воденият от временния селекционер Георги Иванов-Гонзо тим направи равенство с футболното джудже Гибралтар.
 

Бербатов отново призова, след като го стори и на пресконференцията си в сряда, за оставката на сегашното ръководство на БФС и провеждането на честен, обединителен конгрес, който да избере нов, легитимен президент на централата.

 

„След двубоя с Гибралтар думите са излишни, но действията са наложителни! А единственото правилно действие в случая е оставка на сегашното ръководство на БФС. 15-годишното им управление ни доведе дотук. Липсата на адекватна, професионална работа с децата през последните 15 години ни доведе дотук.

 

Призовавам цялата футболна общност - нека не бъдем безразлични! Пасивността също е позиция. Няма значение кой от кой отбор е. Всички сме българи. Всички искаме бъдеще за нашите деца тук, в България!

 

Обръщам се към всеки футболен деятел, всеки футболен фен, всеки родител, чието дете тренира футбол, всеки работещ и желаещ да се развива във футбола: Хора, не бъдете безразлични! Изразявайте своето мнение, борете се за бъдещето на своите деца, които искат да играят футбол. Пожелайте промяна. Въпросите са много. Колко още ще чакаме? Защо избягваме проблемите и тяхното решаване? Искаме ли тази агония да продължава? Къде е моралът? Къде е професионализмът? Къде са решенията?

 

След всеки мач чуваме едно и също от управляващите футбола ни – „това са ни възможностите“.

 

Време е да се даде шанс на хора с други възможности, с друга визия, с друго отношение към управлението на футбола.

 

Черно тото, снимкови доказателства за връзки с шефовете на черното тото, корупция, унизителни резултати на националния отбор, липса на каквато и да е методика и развитие на футбола ни и на децата ни. И още, и още, и още.

 

Искаме оставката на сегашното ръководство на Българския футболен съюз и свикване на честен, обединителен конгрес, който да избере нов, легитимен президент на БФС“, заяви Бербатов във видео, публикувано във Фейсбук профила му.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13989 |18.05.2022 След лечение във вани с еленска кръв, Путин ляга в операционната . 0| 19274 |09.05.2022 Бойко Станкушев: Българи харесват Путин след планини от трупове или дефект на българския мозък . 0| 29337 |01.05.2022 Хампарцумян: След време „Газпром“ ще иска да пуснем малко и от техния газ по нашите тръби . 0| 24101 |04.04.2022 Ген. Цветан Тотомиров: На къде отиваме?! Жалко за тези след нас, започват от нулата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads