Реклама / Ads
4| 6209 |01.10.2020 НОВИНИ

Bet365 очаква Фиорентина да надвие Сампдория в 3-ия кръг в Серия „А“

.
В петък вечер отборите на Фиорентина и Сампдория се изправят един срещу друг на старта на 3-ия кръг в италианската Серия „А“.
 

Според коефициентите в букмейкъра bet365 7sport.net, тимът на Фиорентина ще спечели сблъсъка и ще регистрира втората си победа за сезона. „Виолетовите“ влизат като фаворити в срещата на „Стадио Артемио Франки“, но предстои да видим дали ще бъдат по-добрият отбор и ще се поздравят с победата.

 

Съставът на Фиорентина започна новия сезон с минимален успех срещу Торино у дома на 19-ти септември. Гаетано Кастровили отбеляза единствения гол в мача, за да донесе победата на своя тим. 23-годишният италианец се разписа в 78-ата минута, с което отборът на Торино нямаше почти никакво време за отговор. Във втория кръг „виолетовите“ участваха в драматичен мач с Интер на „Стадио Джузепе Меаца“.

 

Фиорентина загуби с 3:4, като допусна обрат в края на срещата. Кастровили отново бе сред голмайсторите, а попадения отбелязаха също Куаме и Киеза. Фиорентина имаше аванс от 3:2 до 87-ата минута, когато Ромелу Лукаку изравни. Малко след това пък Д“Амброзио донесе успеха на „нерадзурите“. Така Фиорентина остана с празни ръце, но истината е, че изигра силен мач срещу един от фаворитите за титлата в Серия А.

 

Сампдория пък започна много слабо сезона и загуби първите си два мача. Поражението им в първия кръг не е изненада за залагащите в бет365, тъй като „моряците“ отстъпиха с 0:3 на Ювентус в Торино. Но в следващия си мач Сампдория допусна загуба у дома от новака Беневенто. При това „моряците“ бяха надиграни от своя опонент, въпреки че имаха аванс от два гола след 18 минути игра на „Стадио Луиджи Ферарис“. Сампдория просто се срина след почивката и не показа нищо в нападение. Тимът бе слаб и в защита, като позволи на своя опонент да направи пълен обрат. Със сигурност футболистите на Сампдория трябва да се представят на много по-добро ниво, ако не искат да допуснат трета загуба за сезона. Букмейкърът Bet365 дава малки шансове на отбора от Генуа да спечели при визитата си на Флоренция, но поне Сампдория може да се стреми да избегне поражението. В състава на гостите има опитни играчи като Екдал, Кандрева и Куалярела, така че те трябва да се представят по-добре и да бъдат лидери на терена.

 

Сампдория не пази добри спомени от последния си мач срещу Фиорентина. Двата отбора играха един срещу друг на 16-ти февруари, като „виолетовите“ спечелиха с 5:1 като гости. Ако Сампдория покаже подобна игра, каквато демонстрира в първите си два двубоя за новия сезон, то е доста възможно отново да допусне тежка загуба срещу този съперник. Фиорентина е в серия от две поредни победи срещу „моряците“ и ще се стреми към трети последователен успех. Момчетата на Джузепе Якини надиграха с 2:1 Сампдория в последното си домакинство на този опонент. През септември миналата година Херман Пецея и Федерико Киеза бяха точни за успеха на „виолетовите“. И двамата са в състава на домакините, така че е възможно отново да накажат гостите от Генуа.

 

От друга страна, Сампдория има само 1 победа в изминалите 6 мача срещу Фиорентина. Този успех бе постигнат с 3:1 през 2018-та година. Коефициентите в бет365 обаче не очакват победа на „моряците“ във Флоренция. Сампдория за последно спечели като гост на своя опонент в края на август през 2017-та година с 2:1. Трябва обаче да отбележим една тенденция – в последните 10 срещи между двата отбора е имало попадения в двете врати, което може да ни подскаже, че предстоящият мач ще бъде интригуващ и оспорван.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4589 |27.09.2020 Слънчева есен ни очаква днес . 12| 5233 |26.09.2020 Очаквано избраха Евгени Иванов за член на ВСС . 0| 4766 |23.09.2020 Очаква ни топло време . 1| 7699 |19.09.2020 Вицепрезидентът Йотова очаква оставка от Сачева заради коментар срещу протестиращите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads