Реклама / Ads
10| 5666 |15.11.2018 НОВИНИ

Бивш разузнавач: Г-н премиер, догорите с „Мариците“ не са подписани от БСП, а от Костов

.
Източник: БГНЕС
Гледах и ВНИМАТЕЛНО слушах поредното интервю на премиера Борисов... пред любимата му bTV. Все едно че гледам дясната му ръчичка Цветанов на митинг на ГЕРБ в някой квартал в София или Пловдив. Не така, Господин Премиер! Един премиер, когато излезе да се оправдава, поне да го прави аргументирано, а не да си говори каквото си иска.
 

Отново БСП и Орешарски виновни за тежкото състояние, в което сега се намира България! Пламен Орешарски вече е забравил, че е бил премиер една година, а ГЕРБ управлява от 2009г., е с прекъсване от една година, когато премиер беше Пламен Орешарски. Но да се върнем към фактите!

 

1. ГЕРБ-ПАРТИЯ -ДЪРЖАВА за първи път употребих през 2013г., когато министърът на Финансите Симеон Дянков от кабинета "Борисов -1" източи 1.5 млрд. лева от НЗОК и така предизвика колапс в Здравеопазването, който продължава и до днес.Парите така и не са върнати на Здравната каса!

Отново повторих, че ГЕРБ е ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА , когато Николай Младенов министър на Външните работи от кабинета Борисов-1" обяви "Ал-Кайда" за Легитимно правителство в Сирия. Дянков беше уволнен, а Младенов зае топлото място в ООН, да отговаря за Ирак.

 

Тогава, през 2013г., президентът Радев не е бил президент и Върховен главнокомандващ ВС на РБългария, нито Корнелия Нинова лидер на БСП, защото и тя през последните две години нарича ГЕРБ ПАРТИЯ-ДЪРЖАВА!

 

2. Не членството ни в ЕС и НАТО са причина да не се реализира построяването на АЕЦ "Белене", а политическата импотентност на кабинетите "Борисов-1-2-3".

 

Вицепремиерът Бъчварова заяви, че ГЕРБ спря трите проекта с руско участие, сред които АЕЦ "Белене", а много преди това Николай Младенов като министър на Външните работи рапортува на чиновник от Държавния департамент за спирането на проектите.

За Ваше сведениe, Унгария е член на ЕС и НАТО и Русия строи АЕЦ в Унгария, Турция е член на НАТО и Русия строи не една АЕЦ в Турция.

 

3. Не правителство с участието на БСП подписа договорите за "Марица-Изток- 1" и "Марица-Изток-3" , а правителството с премиер Иван Костов!

 

"Бившия енергиен министър Делян Добрев и сегашен шеф на енергийната комисия в парламента, на специално свикана пресконференция през юли 2012 г. показа пред журналисти договорите за дългосрочно изкупуване на електроенергия от "Марица-Изток" 3 и "Марица-Изток" 1 са подписани на 13 юни 2001 г. "

 

„Договорите са подписани в присъствието на тогавашния премиер Иван Костов", каза тогава Добрев. Той обясни, че те са за 15 години и влизат в сила от момента, в който централите заработят. "Марица-Изток" 1 заработи на пълна мощност на 30 декември 2011 г. и до 2027 г."

 

Не мога да не призная, че има и положителни неща! Не се подведохте по съшитата с бели конци от Великобритания провокация "Скрипал" и България не изгони руски дипломат. И заявихте , че в Черно море искате да виждате кораби с туристи, а не Военна флотилия на НАТО...с българско участие.

 

И по време на Българското председателство на Съвета на ЕС, ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ бяха добре посрещнати, нахранени, охранявани и изпратени по живо по здраво от България,

а ТЕ неблагодарниците дори и не уважиха Вашия Отчет за Българското председателство, който слушаха само българските евродепутат и НИТО ЕДИН евродепутат, дори и от ЕНП нямаше нито един!

 

И последно!

Протестите са защото ГЕРБ превърна България от Парламентарна република в Премиерска република и я докара до дъното във всички области!

И те няма да спрат, докато кабинетът "Борисов.-3" не си подаде оставката и президентът Радев не състави Служебно правителство...с удължен срок, което да подготви ПРЕДСРОЧНИТЕ Парламентарни избори, които са НЕИЗБЕЖНИ!

 

Димитър Димитров, Фейсбук

15.11.2018г., 11.00ч.

кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб,

отдел "Нелегално разузнаване"

01.09.1978г.-01.09.1993г.

президент на София клуб с позиции в 86 държави

от 22.12.1992г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3996 |07.11.2018 Бившият служител на МП, блъснал двама младежи, остава в ареста . 3| 4118 |07.11.2018 Бивш правосъден министър: При мен сигнали за нередности в ДАБЧ не са постъпвали . 7| 8853 |02.11.2018 Катя Матева: След като Каракачанов стана вицепремиер, спрямо мен се предприеха брутални действия . 1| 5007 |31.10.2018 Бивши администратори на КТБ: СГС може да спре кражбата на 12 милиона от КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads