Реклама / Ads
1| 3024 |31.05.2023 НОВИНИ

Бивш служител на Каменов в съда: Журналистът Ангелов беше пребит по поръчка на Къро

.
Журналистът Слави Ангелов е бил пребит по поръчка на Къро? Източник: БГНЕС
Слави Ангелов беше пребит по поръчка на Красимир Каменов-Къро и лично присъствах, когато той даде парите на посредника, който трябваше да намери извършителите.
 

Това заявява свидетелят Ивайло Серафимов по делото за побоя над главния редактор на “168 часа” и списание “Космос”.

 

Ангелов беше нападнат пред дома си на 17 март 2020 г. от трима маскирани. Днес подсъдими са близнаците Георги и Никола Асенови и Бисер Митрев. И тримата са боксьори, тренирали в залата на Валентин Давидов - човека, който според Серафимов е взел парите от Къро, за да възложи поръчката на братята и техния приятел.

 

Същият Валентин Давидов е в управителния съвет на боксов клуб “Фаст” заедно с Деан Генов - бодигарда, който беше разстрелян в Кейптаун заедно с Къро, съпругата му Гергана и бавачката на децата им. Клубът е регистриран на адреса на зеленчуковата борса “Къра” в район “Слатина”, която официално е на Каменов, пише 24 часа.

 

Ивайло Серафимов е работил за Къро и по думите му е събирал парите от обектите му. 

Жената на Къро преди убийството: 

 

“Едната причина за поръчката беше една карикатура относно Каменов, в която се казваше “... прати Къро да ги омаа...”. Това беше публикувано във вестника и Къро беше побеснял. Това беше януари или февруари, точно когато започна пандемията”, разказа Серафимов пред съда. 

 

“Това знам, това чух от Къро и ако той ме е излъгал, значи аз ви лъжа в момента, разказа Серафимов. След това извади телефона си и с разрешение на съда направи справка в него за датите и местата, на които е бил. Показа и снимка на мерцедеса на Каменов, както и бус, който се ползва от охраната му.

 

После разказа, че Вальо Давидов е нещо като отговорник за охраната на Къро, а в групичката бил и Любомир Иванов-Любо Полицая, който беше застрелян на 25 март 2022 г., месец преди Серафимов да се яви в съда като свидетел.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4680 |30.05.2023 Бивш шеф във Военното разузнаване Иван Пенков: От 2000 г. насам се правят съгласувания на шефовете на службите с Алианса . 4| 21535 |30.05.2023 Схемата “Осемте джуджета” е тържище за бъдеще: АКФ разговарят с бившата жена на Пепи Еврото . 5| 5003 |30.05.2023 Вижте кой е убитият бодигард на Красимир Каменов - Къро . 17| 3262 |29.05.2023 Бивш британски генерал: Очаквам Русия да бъде „наранена“, „отмъстителна“ и „безмилостна“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads