Реклама / Ads
0| 5010 |09.05.2022 НОВИНИ

Бивш топ мениджър на „Лукойл“ почина „след сеанс с шамани“

.
Александър Суботин Източник: Mash
Бившият топмениджър на петролната компания „Лукойл“ Александър Суботин е починал в Митищи, Московска област, след сеанс срещу махмурлук с местни шамани. Суботин е бил член на борда на „Търговска къща „Лукойл“ ООД.
 

Суботин е починал след сеанс срещу махмурлук с шамана Магуа и съпругата му. Те приемали клиенти в частния си дом и предлагали лечение с отровни жаби, пише Telegram каналът Mash.

 

Култовият служител и съпругата му от дълго време практикували знахарски услуги в частния си дом. По-специално те лекували различни заболявания с помощта на екзотични животни. Предлагали, например, лечение с отровна жаба. Правели разрез на кожата на пациента, капвали там отрова от жаба, след което човекът започвал да повръща и... настъпвало облекчение.

 

Не минавало и без окултен компонент - в къщата се призовавали духове, принасяли се животни в жертва, вземала се кръв. Суботин познавал семейство Магуа от дълго време и използвал услугите им редовно. Този път той дошъл да търси за помощ срещу махмурлук, пише starhit.ru.

 

Но в разгара на сеанса бизнесменът се почувствал зле и се хванал за сърцето. Магуа и съпругата му решили да не викат линейка, а се опитали да излекуват Суботин с корвалол, след което го оставили да спи в мазето. Там Суботин починал. Шаманите казали на пристигналата полиция, че просто са били приятели с починалия.

 

Александър Суботин е брат на Валери Суботин, бивш вицепрезидент по петролни доставки и продажби на „Лукойл“. Той работел в централния офис и бил възприеман като един от наследниците на президента Вагит Алекперов.

 

Това не е първата странна смърт на топ мениджъри от Русия. През последните седмици случаите доста зачестиха. В средата на април бе е открит мъртъв бившият топ мениджър на „Новатек“ Сергей Протосеня във вила в Лорет де Мар, Испания. Заедно с него бяха открити и телата на съпругата му Наталия и 18-годишната им дъщеря с прободни рани. Малко преди това в дома им в Москва бяха открити мъртви бившият вицепрезидент на „Газпромбанк“ Владислав Аваев, дъщеря му и съпругата му. В края на януари тази година бе открит мъртъв 60-годишният ръководител на транспортната служба на „Газпром Инвест“ Леонид Шулман. Тялото на управителя лежало в банята на къщата му в село Ленинское, в Ленинградска област. Около месец по-късно в същото село Ленинское бе открито тялото на Александър Тюляков, заместник-генерален директор на центъра на „Газпром“ за корпоративна сигурност.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3291 |02.05.2022 Британското правителство: Проруски тролове водят информационна война от бивш завод в Санкт Петербург . 0| 3672 |01.05.2022 Путин иска да управлява глада, да сложи ръка върху зърното в Украйна, смята бивш енергиен министър . 0| 10150 |30.04.2022 Бивш руски депутат: Решението за спиране на доставките на газ беше взето лично от Путин . 0| 4119 |29.04.2022 Съдът върна в ДАНС бившия зам.-шеф Недялко Недялков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads