Реклама / Ads
8| 10988 |08.12.2018 НОВИНИ

БОЕЦ със сигнал до ЕК и чужди медии за КръстникГейт

.
Георги Георгиев, ГД БОЕЦ.
Следващата седмица Гражданско движение БОЕЦ ще внесе сигнал по казусите КръстникГейт и СтокиранеГейт до Европейската Комисия. Материалите ще бъдат изпратени и до няколко френски и германски медии. Това обяви Георги Георгиев от движението.
 

Ето какво обяви в профила си във Фейсбук Георгиев:

 

Влади Горанов ще проверява САМ СЕБЕ СИ!
Казуса с луксозният апартамент на кръстника на финсовият министър, който го използва, като собствен без да плаща наем в продължение на 6 години, се превърна в един от най-големите скандали. Става дума за няколко стотин хиляди лева, които Горанов си е спестил от наеми, както и за конфликт на интереси и корупция. Сумата не е огормна, свикнали сме да измерваме откраднатото и "усвоеното" от нашите управници в милиони, а напоследък и в милиарди. Тук втрещяваща е ароганстността и наглостта на Горанов. И това предизвика лавината от възмущение в обществото.
Изтича 20 дневният срок, който Цацаров даде на КПКОНПИ, за да провери случая.

 

Междувременно БОЕЦ внесохме и допълнителен сигнал във връзка с този казус, като добавихме и нова информация публикувана от сайтовете Биволъ и Фрогнюз, за още една вила на кръстника, която Горанов използва. Както и за това, че синът на кръстника е бил назначен на работа във финасовото министерство, по времето, когато Горанов е живеел безплатно в жилището му и е оглавявал министерството. Добавихме в сигнала ни и сходният скандлал с общинското жилище на еврокомисар Мария Габриел, използвано от нея на занижена цена, като социално слаба по времето, когато е била евродепутат със заплата от над 30 000 лева. Щетите остават за Община София. Сайта Биволъ направи задълбочено разследване на този случай и публикуваха цялата информация.

 

Какво ще се случи?

БОЕЦ можем да дадем отговор на този въпрос на база на досегашният ни опит и информация. На 23.01.2018г. БОЕЦ внесохме първият сигнал в новосвормираната КПКОНПИ.


Сезирахме за неясният произход на средствата, активите и имуществото на депутата Делян Пеевски. Няколко месеца по късно след като шефа на КПКОНПИ бе провокиран от Георги Георгиев от БОЕЦ на една конференция посветена на борбата с корупцията, Пламен Георгиев заяви, че проверката срещу Пеевски е приключила.
На пресконферения в средата на юни, председателят на КПНПОНИ, Пламен Георгиев заяви, че Пеевски е най-чистият в държавата.


От думите му стана ясно, че проверка по същество на активите, имуществото и произхода на средствата на Пеевски не е извършена. Единствено са разгледани докладите и ревизиите на НАП. За което БОЕЦ официално поискахме отстраняването му, с писма и сигнали до всички институции. На практика БОЕЦ постигнахаме своята цел, която бяхме обявили още с внасянето на сигнала срещу Пеевски - разобличихме КПКОНПИ, като поредната маша на мафията и поредната имитация на структура за борба с корупцията, а на практика са на пряко подчинение на Пеевски и управляващата ни мафия. Като знаем, че Владислав Горанов е "най-яркият" представител от групата на Пеевски в правителството, то е ясно и какво ще установи КПКОНПИ. След като Пеевски бе обявен за най-чистия в държавата, то очакваме Горанов да бъде обявен за най-честният! Има и още един много важен детайл, Горанов в качеството му на министър на финансите е и председател на Управителният съвет на НАП! А именно НАП е основната институция, на базата на чиито проверки КПКОНПИ ще реши, дали Горанов е нарушил закона, като е живял безплатно 6 години в луксозният апартамент на своят кръстник. Поне така твърди той. Или казано директно, Горанов ще проверява сам себе си! В държавата на мафията, в държавата на Буда, Пеевски и Цацаров тези абсурди са норма!


Така, както и Цацаров провери сам себе си по сигнала на БОЕЦ за ЦумГейт. И разбира се, НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Продължаваме, през следващата седмица БОЕЦ ще внесем сигнал по казусите КръстникГейт и СтокиранеГейт до Европейската Комисия, като ще изпратим сигнала си и до няколко френски и германски медии. Битката за Истината трябва да се води на всички фронтове и нива.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4798 |05.12.2018 БОЕЦ искат оставки с протести и черни чадъри пред съдилищата в страната . 8| 5729 |30.11.2018 БОЕЦ ще защитават Лозан Панов, независими магистрати и журналисти . 2| 5410 |29.11.2018 БОЕЦ сигнализира КПКОНПИ за имотите на Горанов и еврокомисар Мария Габриел . 3| 5665 |14.11.2018 БОЕЦ призова за данъчен протест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads