Реклама / Ads
15| 7591 |23.07.2020 НОВИНИ

БОЕЦ започва преговори с други организации за оставка на Борисов, Гешев и Кошлуков

.
ЗДРАВЕЙТЕ, приятели, граждани, бойци! След два месеца профила ми е разблокиран. БОЕЦ сме всеки ден на площадите заедно с десетки хиляди непримирими. Обръщам се към всички вас и ще бъде кратък.
 

Имаме исторически шанс да съборим наглите, дебелите и мутрите. Сега зависи от нас самите и ние сме си най-големите врагове. Това не е предизборна кампания и състезание кой ще събори мутрата и ще е най-големият "герой". Сега битката е да отстраним мафията от властта, после ще е битката за властта. Това са протестите на гражданите и ако искаме да стигнем до успех, а вярвам, че това е нашата цел, то имаме пред себе си историческият опит, който ни казва, че не трябва да повтаряме грешките си. БОЕЦ знаем как се води битката срещу мафията, правим го от години всеки ден и плащаме цената за тази своя активност. И опита ни казва, че не е по силите на никой бидейки сам човек, или организация да спечели тази битка.

 

Нужна е консолидация на силите и енергията в един решителен удар. Ще се свържа с всички организации и групи хора, които инициират в момента протести за създаването на общ щаб "ОСТАВКА" и общи, координирани действия, включващи разпределение на задачи и организация. И от името на този общ щаб да бъдат организирани следващите действия. Можем да продължим с разходките, или с с по няколко протеста на ден до изтощаване и заглъхване, като почнем да се обвиняваме взаимно кой е виновен и кой какви грешки е бил допуснал. Дебелите това чакат. А можем да насочим всички сили към общата цел и да се преборим със злото. И това е само началото. Този протест не е ничий монопол, или собственост. Това е протеста на гражданите и гражданските организации имаме отговорността именно пред гражданите за това. Не може и няма да позволим енергията ни да бъде отровена и целите подменени. Гражданската солидарност и истината са най-силното ни оръжие.


От утре от името на БОЕЦ започвам разговори с Инициатива "Правосъдие за всеки", "Зелен Младост", групата на Манол, Киро Чуканов и Наско Шарков, групата на Триото, сдружение "Свети Георги", Сдружение "Ние Гражданите" и ще информирам ежечасно за резултатите от разговорите. Ще инициирам публична среща с представители на всички тези организации и групи. Не е време за тънки политически игри и сметки, властови амбиции, или демонстрации на его. Време е за битка и победа. И точно такива моменти са и тестове за това кой за какво се бори и до къде е готов да стигне.
БОЕЦ не е партия и ние не се борим за властта. Дайте да съборим мутрата и каскета и тогава с радост ще се разделим с някои, а с други ще продължим борбата, защото тепърва ни чакат още много битки!


ОСТАВКА на Борисов!
ОСТАВКА на Гешев!
ОСТАВКА на Кошлуков!
Това е първата обща тройна цел и БОЕЦ сме гаранти, че няма да позволим компромиси и тя да бъде забравена, или подменена.
Продължаваме и бой до дупка!
Сили, здраве и мъдрост желая на всички ни!
БОЕЦ означава - България Обединена с Една Цел. Целта днес е ясна.
ЗАЕДНО!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




ЗДРАВЕЙТЕ, приятели, граждани, бойци! След два месеца профила ми е разблокиран. БОЕЦ сме всеки ден на площадите заедно...

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Сряда, 22 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5250 |22.07.2020 Ден 14 от протестите започва със скандирания срещу Закона за хазарта . 22| 9241 |21.07.2020 Ремонтът на кабинета започва с Десислава Танева? . 17| 6318 |20.07.2020 Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев алармира, че разследващи от МВР тормозят съпругата му след трансплантация на бъбрек . 9| 4328 |20.07.2020 Лидерският сблъсък в Брюксел: Четвърти ден на ожесточени преговори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads