Реклама / Ads
15| 68513 |23.02.2022 НОВИНИ

Богдан Милчев: Един ден Трифонов ще бъде гонен с камъни по улиците

.
Богдан Милчев Източник: стопкадър, Евроком
„Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов няма да вдигне таксите и обхвата. Той няма да може да се освободи от наложените капани от ТОЛ системата. Както с инхаус-а. Първо, ни каза, че договорите са нищожни за АМ „Хемус“, за да продължи да плаща трябва да има нарочно решение на Народното събрание, а след това каза, че не може да не плати, защото е в капана на ГЕРБ“.
 

Това коментира Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич".

 

„Имаше голям скандал, че нямат разрешително за строеж, а министърът дава разрешително за строеж на магистрали. Те отговарят на изискванията и умишлено не се издава. Те искат да изперат ГЕРБ, парите се знаят къде са, но в момента имитират дейност и работа. Виолета Комитова беше изключително некомпетентна и се учеше във времето. Нашите министри като станат министри започват да се учат. Гроздан Караджов няма да бъде министърът, който ще промени и ще изчегърта ГЕРБ“, каза още Милчев.

 

Богдан Милчев разказа и за среща, която е провел с министър Караджов. По думите му Караджов е казал, че има „шапка“ над него и е заявил, че трябва да се допита преди да предприеме каквито и да било действия.

 

„Слави Трифонов твърди, че неговите министри са свободни“, каза Милчев.

 

Според Милчев в публичното пространство се шири новината, че зад политическата сила „Има такъв народ" всъщност стои Орлин Алексиев.

 

Богдан Милчев обясни и как преди дни Златомира Мострова от ИТН, зам.-председател на Комисията по транспорт и съобщенията, е отишла в Института за пътна безопасност, за да се запознае с проблемите на пътя и за съвети как да се подходи към разрешаването им. Мострова е пояснила пред Милчев, че „първо, трябва да попита Тошко Йорданов". По думите на Милчев „всички са възмутени от какво се случва с ИТН“.

 

„Един ден Трифонов ще бъде гонен с камъни по улиците“ - заяви Богдан Милчев.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3133 |23.02.2022 Ива Митева: Подходът спрямо всички български граждани трябва да е един и същ . 8| 3659 |23.02.2022 Петков: Ще видите един министър-председател, който тръгва пеша от НС и отива при протестиращите . 6| 2912 |23.02.2022 Министър Денков: Алма матер може да влезе в топ 300 в света при правилно обединение на ВУЗ-овете . 2| 3108 |22.02.2022 Министър Денков: Обединяването на университети цели подобряване на качеството и международна видимост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads