Реклама / Ads
118| 8572 |31.05.2014 НОВИНИ

Бойко Борисов: БСП са подлеци, държат се сякаш нищо не се случило

.
Бойко Борисов
В България социалистите управляват по безобразен начин и това е факт. След евроизборите, те се държат сякаш нищо не се е случило. Като се има предвид, че те не са спечелили предишните избори- сегашния парламент, можете да си представите, какво дебелоочие трябва да имаш, за да стоиш там и да казваш, че хората те искат, заяви по радио К2 лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

"Чух г-жа Манолова да казва, че миньорите не харесвали ГЕРБ- няма такова нещо. Елате с мен в Рудозем, в Мадан, в Златоград, където открихме толкова мини, рудници и хората по площадите стояха… Хиляди хора! Първо ги попитах дали са мюсюлмани и целия площад вдигна ръце, после ги попитах дали ни обичт и всички казаха ДА. Има го записано. Това са хора, които действително на бялото казват черно. По демократичен начин, това не може да си отиде никога", каза Борисов.

Според него БСП може да съществува само чрез властта. "А ГЕРБ дали е във властта или извън нея, еднакво добре се представяме. И отново печелим изборите. Напомням ви, че партия ГЕРБ беше създадена като най-тежка опозиция в София- аз като кмет, Станишев като премиер. От деня в който се създаде, до ден днешен, мисля, че този период ще бъде заличен в историята на БСП, както в Рим, времето на пиратът- папа все едно не е съществувало. БСП ще заличат тези години в които 11 поредни пъти са губили от друга партия" , е мнението на бившия премиер.

"Мишо Миков, ако слезе от трибуната на парламента, какъв ще бъде. Ползва 2 мерцедеса, бронирани, ходи на село с тях- показва се. Изведнъж да слезе от трибуната…Това момче никога не е печелило избор, а само е губило. Как да слезе от трибунката или Мая Манолова, къде ще се фръцка? Станишев един месец ни лъже, че няма да ходи в Брюксел, нали така?
Аз от една година казвам, че държавата стои в това мизерстващо положение, с огромни заеми, които няма как да се върнат и катастрофата вече е факт. Вече не предупреждавам за бъдеща катастрофа за България, тя вече е катастрофирала и българите трябва да знаят. Една година чакахме, за да може фамилията да се уреди и да отиде в Брюксел. Да бяха дошли да кажат, ще го пратим еврокомисар ние, само да се махне от тук и да остави държавата на мира", каза още Борисов по К2.

"Вие виждате, ЕК им каза, че Южен поток трябва да се подпише по европейски правила, с всички клаузи които да гарантират, че ще тече и български газ- те си подписват договора! Хубаво, подписали са го, но на каква цена? Пак може да се подпише, но тяхното е незнание, неумение", категоричен бе Борисов

 

Според него сега почти нищо не може да се направи в управлението на страната, единственото е да се почне да се събират пари, за да се върнат дълговете, с лихвите на Орешарски, Станишев и компания.  "Аз като предупреждавах, че тези заеми трябва да се връщат? Кой длъжник не си връща заемите? Те излизат и говорят глупости, че са дали в социалната сфера. Вие не сте дали, вие сте взели! Като вземеш заем, с лихва по него, ти не само, че не си дал, лихвата е минуса. Ще си платим много тежко българите, за това, което продължаваме да търпим.

Представяте ли си,  Станишев в неговата партия, не може да вземе първо място при гласуване. На 34 хиляди души Мая Манолова им каза, че са олигофрени и не знаят, кое е квадратче, кое е кръгче…Той в неговата партия не може да стане пръв, а иска да управлява държавата. Нахалство, просто не знам…

И сега продължават - няма да вдигнем цената на тока, а ще вдигнем цената на топлоенергията с 11 % . В кои градове? София, Русе, Велико търново и Варна. Какви са кметовете на тези градове- кметове на ГЕРБ!

Това са едни подлеци. Не само, че не могат да управляват, те са лъжци и подлеци", заяви Бойко Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5023 |29.05.2014 Борисов: Мъка за държавата, чакаме ги да се наспят, преброят . 38| 5449 |28.05.2014 И Реформаторите като Бойко: Незабавни избори! . 126| 5948 |28.05.2014 Борисов: Седят вътре като болни прасета и се гушат, не знаят какво да правят . 49| 7228 |27.05.2014 Борисов: Ако някой трябва да се извинява за нещо–това е БСП!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads