Реклама / Ads
30| 4852 |02.11.2023 НОВИНИ

Бойко Борисов: Сглобката за мен не съществува, идната седмица ще видим дали можем да работим с ПП-ДБ

.
Бойко Борисов
„Предложих на Кирил Петков да го издигнат за кандидат за кмет на София и ние нямаше да издигаме наш“. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти и партийни членове в Ловеч, където бе да подкрепи кандидата на формацията за балотажа в неделя.
 

"Навсякъде мърсуват с всякакви партии само и само да са срещу нас. Много преди изборите в София предложихме на ПП-ДБ да издигнат кандидат, различен от родата на Държавна сигурност. На Кирил Петков му казах: "Кандидатирай се ти и ГЕРБ няма да издигне кандидат." Поискахме да е кандидат, различен от внука на Държавна сигурност", допълни Борисов.

 

"Имаме бас с Кирил Петков. И двамата не пием, за бутилка уиски. Казах му, че така, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще загубят София", разкри председателят на ГЕРБ.

 

„За мене сглобката в момента не съществува“, обяви няколко пъти Борисов по адрес на останалите формации в управлението – ПП-ДБ. По думите му „като ги слушам какви глупости говорят, не знам дали следващата седмица ще започне работа парламентът.“ Той даде да се разбере, че едва ли ще се отзове на повече срещи с ПП-ДБ, защото не виждал смисъл от това.

 

По думите му, ако се е случило нещо добро в този парламент относно евроатлантическата ориентация, случило се е благодарение на ГЕРБ.

"Вчера са гласували за "Страйкърите", без да се е произнесъл парламентът. И ще направят такъв юридически казус само и само да се покажат пред някого", каза той.

Навсякъде хората на ГЕРБ „бушуват срещу безобразията им“, твърди Борисов.

 

"Приказват по телевизиите неща, които няма да станат. Как ГЕРБ са виновни за това, че техният зам.-министър отива и мърсува, отива и снима с личния си телефон в нарушение на неговата заповед. А представете си, "колега Атанасов", че аз отида и снимам там с моя телефон, щеше ли да отидеш спокойно на избори? На Атанасов му казах, че когато беше в коалиция с БСП, а Нинова беше вицепремиер, нито за Македония гласуваха, нито оръжие за Украйна", каза Борисов по отношения на доклада на ДАНС и зам.-министъра на електронното управление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5122 |02.11.2023 Показаха как ще изглеждат бюлетините, отпечатани от машина за балотажа . 22| 9404 |02.11.2023 Борис Бонев, "Спаси София": В столицата няма да правим "сглобка" с ГЕРБ . 2| 5805 |02.11.2023 Синдикати и правителство ще обсъдят бюджета за догодина днес . 4| 4480 |02.11.2023 Йордан Терзийски: България ще се освободи, ако паднат кметовете на ГЕРБ в ключовите градове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads