Реклама / Ads
14| 3411 |23.02.2024 НОВИНИ

Бойко Борисов: Шапка свалям на Кирил Петков как ни изигра

.
Бойко Борисов във Варна
"Евала на Кирил! Шапка му свалям", каза Борисов за начина, по който лидерът на ПП го бил изиграл. Това се случило, като от партията на Кирил Петков пуснали мюре, че искат да имат външен министър. А сега се отказвали от поста, уж великодушно, но щели да продължат да имат всички останали министерства. Предложеният меморандум също бил част от играта - така ГЕРБ били оставени да мрънкат за него, докато важни били други неща.
 

След въпрос - ще се отива ли на предсрочни избори, Бойко Борисов обясни, че колегите му – лидери на други партии, си играели майсторски играта. Той посочи специално ДПС, „ДА България“ и „Продължаваме промяната“ (ПП).

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов омекоти позицията си по повод меморандума, предложен от "Продължаваме промяната - Демократична България", касаещ най-вече назначенията в регулаторите.


Според него лидерите на управляващите партии в момента говорят за успокоение, но в същото време нападат и правят назначения.

Борисов не коментира работата на министрите. Той припомни само, че в Министерството на младежта и спорта имаше сериозни скандали.

 

Лидерът на ГЕРБ каза още, че е поискал информация и се е оказало, че страната ни всъщност не е изпратила нищо за Украйна.

"Решението е от декември, тогава защо на Тодор Тагарев се дава добра оценка, след като нищо не е изпратено и нищо не е свършил", попита Борисов.

 

За ДПС лидерът на ГЕРБ каза, че по всички важни решения от последните месеци, някои от които и непопулярни, Движението се е подписало на първо място.

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава брифинг в радио "Варна". Той е на посещение в морската столица и забрани на бившия кмет Иван Портних да се меси в общинското ръководство на града. Досегашният градоначалник на Варна Портних щял да му помага само на ниво област.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2359 |23.02.2024 “Демилитаризация и дерадикализация”: Планът на Нетаняху за това как ще приключи войната в Газа . 3| 2322 |23.02.2024 Цветелина Пенкова: В Европа има солиден наличен капитал, който трябва да се инвестира в икономиките на страните от ЕС, включително и в България . 7| 5268 |23.02.2024 Адв. Адела Качаунова: Мрежите около Пепи Еврото и Мартин Нотариуса са разклонения на едно цяло . 4| 3556 |23.02.2024 Депутатите решиха за АЕЦ "Козлодуй" и НПК, проведе се парламентарен контрол /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads