Реклама / Ads
94| 11929 |06.05.2021 НОВИНИ

Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ, зад който стои прост човек, готов да продаде държавата си за пет стотинки

.
Бойко Ноев
Това, което виждаме днес е отзвук от преди години. Защо днес ги разкриват тези взривове? Никога не вярвайте на Гешев. Ако Гешев каже нещо, да знаете, че е обратното. Това каза Бойко Ноев по 7/8 ТВ.
 

На лъжата краката са къси. Когато направиш нещо лошо, няма как това да не лъсне. Трябвало е да мине време, ,за да се съберат потоците от много държави. И да лъсне, че едни и същи хора са били при отравянето на Скрипал, при взривовете в Чехия и при терористичния акт срещу тримата български граждани. Когато се събират тази информации, лъсват и други странични истории.

 

Скандалът в Чехия гръмва преди техния външен министър да направи посещение в Москва. Ако гледаме в България, защо у нас сега му е дошло време за разкрития за неща, които са се случили отдавна. Те са криели. А по случая на тримата отровени у нас е ясно доказано, че прокуратурата с Цацаров и Гешев, заедно с Борисов са правили всичко възможно да заметат следите и да не злепоставят Русия.

 

Всичко води директно към антуража на премиера, на главния прокурор и на Пеевски. В замитането участваше ДАНС и МВР. И сега изведнъж - стане нещо в Чехия, отеква в България.

 

Сега вероятно същите хора ще излязат и зад двата взрива в Сопот. Защо прокуратурата натрапчиво обяснява, че взривовете са свързани с Гебрев? Защото тя прави всичко възможно да смачка Гебрев и да му вземат бизнеса. Опитът за убийството на Гебрев е свързан и с „Дунарит“. Прокуратурата замълча, когато са хванали Малинов как съветва руските си партньори да купят „Дунарит“. Това е пет месеца преди да го отровят Гебрев. Сега Малинов не е разследван. Той отиде в Москва и се върна с орден. И нищо не се случва.

 

Добрин Иванов е  собственик на ТВ Европа. Неговата фирма е получавала пари от офшорки в черната списъци на Америка. Неговата фирма е правила орталък с фирмата на Пеевски, която е искала да придобие „Дунарит“. Фирмата присъства във фалшифицирани документи. Ние виждаме краха на едноличния режим на Борисов. И изплуват всякакви неща - Илчовски, Мата Хари, Барселона и т. н. Ще изплуват и взривовете.  Борисов ефективно е бил проводник на Кремъл и на мафията в Кремъл. Това отида заедно с „Турски поток“. Евроатлантизмът на Борисов е бутафория, под която се прикриват съвсем други неща и зависимости.

 

Борисов е бутафорен образ. Зад него стои един прост човек, който е готов да продаде държавата си за пет стотинки. По големите въпроси той върви с Путин. Дали от страх, от интереси, времето ще покаже. Прокуратурата лъже, не говори за най-големият взрив през 2012 година на Петолъчката, където загинаха 30 души. Мен ме е срам заради начина, по който гледат на България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 24853 |06.05.2021 Борисов и медиите му доказаха, че ужасните разкрития за него, са верни . 29| 8189 |06.05.2021 Бимбалов: Борисов е нашият пингвин - пристава на този олигарх, който му донесе по-голямо златно кюлче . 59| 13769 |06.05.2021 Борисов за скандалните разкрития за Мата Хари: Сега навързах защо Радев прави това правителство . 17| 3196 |06.05.2021 Борисов ни честити празника през Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads