Реклама / Ads
0| 3082 |29.03.2022 НОВИНИ

Бойко Ноев: Гешев лично възпрепятства разследването по българския „Новичок“

.
Бойко Ноев Източник: стопкадър, bTV
Отравянето на Абрамович ще го забравим в близките дни. Засега още четем спекулации и не знаем дали е истина. По-важното е какво правят българските власти в разследванията на отравянията в България, с българския „Новичок“. Съществуват и се трупат все повече документи, факти и доказателства, които навеждат на мисълта, че лично Иван Гешев възпрепятства разследването по българския „Новичок“. Разбира се, и Цацаров преди него.
 

Това каза пред bTV военният експерт и бивш министър на отбраната Бойко Ноев в коментар за предполагаем опит за отравяне на Роман Абрамович.

 

„Международните екипи, които се занимават с този въпрос, са на мнение, че ще се натрупат достатъчно доказателства Гешев в един момент да отговаря персонално, но предстои да видим“

 

Няколко пъти призоваваме парламента да направи парламентарна комисия за дейността на руските специални служби в България, взривовете във военните заводи, отравянията на български граждани и т.н. В България се води истинска война.

 

Според него България трябва да подкрепи Украйна във военно-техническо отношение.

 

„Единствено България казва: „Не, не, Путин ще ни нападне и ще се въвлечем във Война“. Това е фалшив аргумент. Възмутен съм не толкова от нерешителността и колебливостта на премиера Кирил Петков, колкото от опита му да хвърли отговорността за тази безотговорна политика върху българския народ“, обясни Ноев и обяви за лъжа твърдението, че 84% от българите били против да се помогне на Украйна.

 

„България изглежда оплескана пред света. Единствено народът на България в целия свят е против Украйна“, добави той.

 

Според него в момента страната ни излъчва слабост и нерешителност. „Тогава тя става лесна плячка. Колкото повече България е слаба и нерешителна, толкова повече Кремъл и Путин протягат ръце към нас, усилват натиска. Затова е това безпардонно поведение на посланик Елеонора Митфоранова. Тя разбира, че България поддава на натиск и колкото повече натискат, тя ще поддава все повече“, посочи Бойко Ноев.

 

„Ние сме в някаква детска градина“, завърши той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2928 |28.03.2022 Бойко Борисов се яви на разпит в прокуратурата . 0| 18619 |28.03.2022 Етичната комисия на НСлС в ”шах” заради човека на Гешев, кандидат за ВСС . 0| 5203 |28.03.2022 Бойко Станкушев: Ако не беше арестът на Борисов, изобщо нищо нямаше да се случва . 0| 22595 |27.03.2022 Мая Манолова: Бойко Рашков успя да размъти блатото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads