Реклама / Ads
6| 2861 |04.06.2023 НОВИНИ

Борис Бонев: Искаме да освободим София от лапите на ГЕРБ

.
Източник: БГНЕС
Видимите резултати на ГЕРБ са видими по улиците на София - най-вече на жълтите павета, които са тотално разбити. Това са резултатите от 18-годишното управление на ГЕРБ на София. Не успяха нито една корупционна схема да прекратят, не успяха да направят една качествена реформа. Ние искаме да освободим София от лапите на ГЕРБ - с идеи, с конкретика, с предложения.
 

Това заяви пред БНТ лидерът на ПП "Спаси София" Борис Бонев.

 

Запитан дали новата коалиция ще се увенчае със стабилност, той изрази известен скептицизъм:

 

"Скептични сме, заради ролята на ГЕРБ в тази коалиция. "Спаси София" нито е заявявала желание да участва в разговори между ГЕРБ и ПП. Нашият скептицизъм идва от това, че знаем как работи ГЕРБ. Това е партия, която твърдо не изпълнява своите ангажименти. Като ти кажат от ГЕРБ, че навън вали, носи си слънчевите очила. Те изведнъж станаха истински проевропейци, опозиционери. Хубавото е, че много бързо ще си проличи, че този скептицизъм е основателен", подчерта Бонев. 

 

На въпрос дали местните избори са залог за сегашната коалиция, лидерът на "Спаси София" каза, че битката за София тепърва предстои.

 

"Ние като партия няма да допуснем София да бъде разменна монета за националната политика. За нас е важно мнозинството в СОС да не зависи от ГЕРБ. София има нужда от сериозна модернизация", категоричен бе той.

 

Бонев изрази мнение, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се държи като продавач на Женския пазар.

 

"Той не е собственик на София, за да я раздава на който и да било. Той е сигурен и знае, че ГЕРБ са загубили София. Тези 18 години доведоха до логичния резултат - ГЕРБ загубиха София. Голямата битка е за мнозинството в Столичния общински съвет", отбеляза политикът.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6781 |03.06.2023 Пиарът Диана Дамянова: Борисов си реже опашката, с ДПС ще се ядат големите жаби . 16| 3438 |02.06.2023 Гешев официално поиска имунитета на Борисов заради БарселонаГейт . 36| 3351 |01.06.2023 Радев: Целувкатата между Борисов и Петков ражда отвращение . 11| 2911 |01.06.2023 Борисов: Габриел и Денков водят преговори, мисля, че са много близко до взимането на решение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads