Реклама / Ads
4| 4315 |11.01.2024 НОВИНИ

Борис Бонев: Целта ми е ГЕРБ да не бъде част от управлението на София

.
Борис Бонев Източник: БГНЕС
"Няма как тези, които са управлявали 18 години София, изведнъж да станат честни и некрадливи". Това заяви Борис Бонев - общински съветник от  ПП-ДБ-СС.
 

"Какво ще е поведението на ГЕРБ слабо ме интересува. Моята цел е ГЕРБ да не бъде част от управлението на София. Бъде ли, нито една кражба няма да бъде спряна", заяви той в ефира на БНТ.

 

"Това не е лична вендета срещу Бойко Борисов или някой друг от ГЕРБ. Как си представяте, ако те участват в управлението, да могат да се направят реформите на общинските предприятия, да се сменят шефовете, които са ги докарали до фалит. Аз не си го представям", посочи още той.





"Всички останали, които не са били част от управлението на София, трябва да имат шанс да се докажат. Паметникът вече е премахнат, няма да бъде върнат", коментира общинският съветник, намеквайки за възможна работа с БСП.

 

По думите му мечтата на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят "Продължаваме промяната" и "Спаси София".

 

"Колкото и да се опитват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го направят. Той се среща с всички, освен с ГЕРБ. Ние сме достатъчно уважителни към всяка една формация в Общинския съвет, за да не изнасяме информация за разговора", каза още общинският съветник. 





Бонев заяви, че е изискал справка защо и къде общината не е почистила заледените тротоари. По думите му по-голямата част от тротоарите и почистването е задължение на собствениците на сградите.

 

От 10:00 часа днес предстои нов опит да бъде изпран председател на Столичния общински съвет. Първоначалният кандидат за такъв на ПП-ДБ-СС бе именно Борис Бонев, но кандидатурата му не събра необходимия брой гласове.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 11573 |11.01.2024 Капка Тодорова: Трябвало е половината Пирогов да отиде и да помогне на Даная. "Защото е само на 15", както казаха в Берлин . 0| 4326 |11.01.2024 Нетаняху: Израел няма намерение да окупира за постоянно ивицата Газа . 4| 12616 |11.01.2024 Ескалация в Червено море: САЩ и Великобритания свалиха десетки дронове и ракети на хутите . 12| 8866 |11.01.2024 Терор: Русия удари хотел в Харков, там отсядали журналисти /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads