Реклама / Ads
13| 5060 |16.06.2008 НОВИНИ

Б. Борисов: Благодарение на президента, Станишев скандира "Да живее НАТО"

.
Столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Борисов подписа декларация в ефира на НТВ, че ГЕРБ няма да направи следизборна коалиция с БСП и ДПС.
 

По-лошо от това, което е в момента, не може да стане, обяви по НТВ софийският кмет и неформален лидер на ГЕРБ Б. Борисов. Стилът на БСП бил да внушават ужасни прогнози на хората, че, ако не са те управляващи, за страната не е добре. Борисов заяви, че не вярва на прогнозите на социологическите агенции, защото там срещу заплащане, правели нереалистични прогнози, за да внушават други нагласи на избирателите.

430x469.jpg Борисов публично подписа декларация в ефир, че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП. Той не се интересувал от проблемите в БСП и от конфликтите между стария и новия лидер, както и между водачите на различни лобита. Там имало хора, събрани с абсолютни противоречия в своята идеология. Във всеки един момент обаче се правели спекулации с всяка дума, която произнесе Борисов, каза самият той. Точно това била причината той да не застава с директни оценки зад един или друг политик от БСП. Човекът обаче, който най-много демократизирал БСП, бил Първанов, призна Борисов. Благодарение на него, сега Станишев скандирал в САЩ: "Да живее НАТО, долу Варшавският договор". Президентът обаче продължавал да стои зад БСП и да милее за нея и затова всъщност плашел съпартийците си с Борисов, т.е. ако не влязат в час, ще изпаднат зад борда. На Първанов не му се искало да го свързват със срината коалиция и партия.

Унизително било искането на Иван Костов, лидер на ДСБ, отново да се преповтарят изречени квалификации по отношение на президента и правителството. Само, за да угоди на някого, Борисов нямал намерение да си разваля нормалните конструктивни отношения с Първанов, с когото щял бъде във властта през следващите години.Тези отношения били било малко мостче в сравнение с огромната магистрала между ДСБ и БСП в Столичния общински съвет, която съществувала вече от години.

На свой ред и водещият Г. Коритаров беше принуден от Борисов да подпише декларация, че в студиото си вече няма да говори за коалиции между ГЕРБ и БСП.

Frognews.bg

снимка: Нова телевизия 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 7483 |15.06.2008 Доган призова Борисов: „Ела, ако ти стиска” . 10| 5031 |14.06.2008 Сергей Станишев в САЩ: училищно тържество, лекция и среща с Буш . 3| 7630 |13.06.2008 Станишев уволни зам.-министър, близък на Шулева . 8| 4814 |12.06.2008 Депутати: Първанов ревнува - американците предпочитали Станишев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads