Реклама / Ads
33| 5853 |30.05.2021 НОВИНИ

Борисов: Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител. Ще ми инсценират компромат

.
Бойко Борисов
Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа му, където живее. Обаче изведнъж той идва и дава оценки за една партия. Ще инсценират компромати срещу нас. И тука дори и кандидат-президентът Радев вижте какво каза онзи ден: „Аз подписвам само укази“. Даже и той вече почва да се чуди как да не го пришият толкова явно към видно провалящите се хора.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива си. Той  заяви, че в момента служебното правителство върши „мръсната работа“ преди изборите. Борисов попита защо никоя от другите партии не реагира на твърденията за подслушване и сигналите на служебния вицепремиер и МВР шеф Бойко Рашков:

 

„Само ние сме в устата им. Други партии няма. Другите партии мълчат. Нинова се опитва да обясни, че това не е нейно правителство. Всички те са кадри на Българската комунистическа партия. Нинова може да има много косури, но тя не може да ги свърши тези работи“, допълни Борисов.

 

Експремиерът поиска да бъде оповестено кой точно е бил подслушван и изрази теза, че и БСП знае, че подслушване няма. „Аз такова разпореждане никога не съм дал. Такова разпореждане не съм си помислял“, обясни Борисов.

 

Пред членове на младежката организация на ГЕРБ Борисов пак повтори тезата си за сигнала на бизнесмена: „Така като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече, само това не са ми пришили… на филета“. Това в България е правено 44-та година. И тогава дядо ми е бил кмет на едно село, тук до София, са го пребили с тояги и са го убили. И са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър. Същите тези, които са в момента. Радев – издигнат от БСП, Рашков е от БСП, всичките са от БСП. В момента фабрикуват, трябва да направят лъжа. Трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха, защото хората вече не им вярват за тези подслушвания".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5231 |30.05.2021 Бойко Ноев: Под ръководството на главния прокурор България е давала фалшиви имена на руските агенти за издирване на Интерпол . 39| 8982 |30.05.2021 Бойко Рашков: Борисов притежава главния прокурор. Защо прокуратурата не влезе в „Бояна“ за пачките и кюлчетата?! . 14| 7605 |30.05.2021 Закон за Борисов: Повишаването на децибелите е равно на повишаването на страха . 7| 5673 |29.05.2021 Радев отсрами Борисов: България дарява 50 000 дози ваксина на РСМ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads