Реклама / Ads
49| 6670 |24.01.2014 НОВИНИ

Б.Борисов: БСП и ДПС не забелязват Реформаторския блок,ГЕРБ са опасни за тях.

.
С радост бих им бил патерица на Реформаторския блок. Но те са заявили, че по никакъв начин не искат да работят с ГЕРБ. Затова им се предлагам като патерица, но тя е много важна.Това каза в сутрешния блок на bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

АЕЦ „Белене“ го спряхме, защото няма пари, посочи за пореден път Борисов. Когато е зависело от ГЕРБ и от мен ние в парламента и в Министерски съвет сме спрели този проект само по една единствена причина – този проект е скъп, допълни той. По думите му единственото ценно на "Белене" е, че има издаден лиценз от ЕС за строителство на тази атомна площадка. Борисов посочи, че Румен Петков е довел американски инвеститори със „сложни имена“, които дори не си е направил труда да запомни. Борисов не коментира в качеството на какъв Румен Петков е отишъл на разговори с него и редно ли е било или не.

Те идваха и по време на нашето управление. Същите инвеститори.Пратих ги в парламента. И аз сега се разграничавам от тях.Нямаме никакъв ангажимент към тях. Ако вкарат в парламента през МС инвеститор, то ние ще го подкрепим, каза още бившият премиер за "Белене". За него няма особена тежест или значение тази среща.

Не искам да реформирам реформаторски блок. Когато бяха управляващи продадоха нефтохим "Бургас", "Балкан" и т.н. От тях почти всеки ден чувам, че ще спечелят изборите сами.Като ги спечелят и ни поканят, можем да говорим. Но остава като цел сваляне на правителството.БСП и ДПС не забелязват Реформаторския блок, защото не са опасни за тях.ГЕРБ са опасни за тях.С радост бих им бил патерица на Реформаторския блок. Но те са заявили, че по никакъв начин не искат да работят с ГЕРБ.затова им се предлагам като патерица, но тя е много важна.

Той не скри разочарованието си от отказа на десните да се коалират с партията му. След провокативен въпрос на водещите Борисов настоя, че живеем в полицейска държава, припомни, че разговорите му и без това стават публични, без да го желае и за да изпревари спекулациите, съобщи, че е контактувал с Меглена Кунева, Атанас Атанасов, Радан Кънев, Цветозар Томов, Евгений Михайлов, Едвин Сугарев и други десни. Бившият премиер обаче подчерта, че това е работата му на политик и не вижда нищо нередно.

Колкото по-бързо си отиде това правителство, толкова по-добре. Но от юли си говорим това. Със законни средства това правителство няма как да бъде съборено. Единственият шанс са изборите за евродепутати - да имаме заедно с Реформаторите три пъти повече гласове.

Не само с БСП, но и с АБВ нито ще пправим коалиция, нито ще водим преговори. мен ме интересува какво става с ГЕРБ - да е силна, да си поправи грешките, да затвърдим хубавите неща.

Всички се заявават десни. И сега се появяват леви."Цензурата" и тя е дясна.Когато една формация се състои от два мантадата президент от външния и вътрешен министър на Станишев, ще кажем, че е заплаха за ГЕРБ. Първанов е опасен играч. Когато извади стенограмата на Дянков ме удари в гърба по безобразен начин,коментира АБВ бившият премиер.

Омръзна ми да се поставят условия чрез медиите - така Борисов отговори на въпрос за избора на Главен съдебен инспектор.Да ме поканят, да говорим във ВСС.

Безспорно това бе чудовищна манипулация. А всичко можеше да бъде решено с елементарни полицейски средства.Това бе сто процента манипулация. Не бих се наел да коментирам прокуратурата. Много вярвам на Главния прокурор. Мая Манолова със съгурност е съучастник в този метеж и компромат. Ще стигнат до нея. така коментира Борисов скандала с бюлетините в Костинброд.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6181 |27.12.2013 Нейнски против центриската политика в Реформаторския блок . 9| 6322 |21.12.2013 "Синьо единство" не се разбра с Реформаторския блок . 78| 5307 |20.12.2013 Член на Националният съвет на СДС призова Лукарски да напусне Реформаторския блок . 78| 4924 |19.12.2013 Реформаторският блок в Пловдив се разпада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads