Реклама / Ads
22| 7067 |11.11.2021 НОВИНИ

Борисов да достави удоволствие на прокуратурата и да каже не само коя е Мата Хари, но и откъде са пачките в шкафчето

.
”Няма да доставя удоволствие на воайора Радев и няма да кажа коя е Мата Хари”. Тези категорични слова в стила на едно заинатило се дете изрече днес в телевизионен ефир бившия премиер Бойко Борисов. Господин Борисов, не знам дали знаете, но това да кажете коя е Мата Хари не касае Радев. Това касае най-вече прокуратурата. А иначе ние сме се уморили вече да слушаме до откат всички 10 думи, с които изкарахте кампанията си. Искаме отговори.
 

Защото, господин Борисов, казусът с Мата Хари, кюлчетата злато и пачките евро е върпос, който касае най-малкото националната сигурност на страната ни. Все пак, за мое съжаление, бяхте премиер 12 години. И все пак това е направено в правителствената резиденция в "Бояна". Сиреч - това е държавен въпрос.

 

Като такъв той заслужава да бъде изяснен. Защото става дума за някой, който уж е поставил във Вашето шкафче едни пари, които уж не са Ваши, снимал Ви е докато спите и изобщо със същата лекота е можел да Ви тегли куршума с Вашия пистолет на Вашето нощно шкафче, докато служителите на НСО явно са спали. Ето затова всички тия въпроси около това коя е Мата Хари са от особена важност.

 

Тогава ще се разбере чии са пачките евро, чии са кюллчетата злато от фотосите и може би ще се изясни имало ли е през последните 12 години огромни кражби, пълнено ли е същото това шкафче с милиарди, усвоени от строежи (например на АМ "Хемус"). Много неща ще станат ясни. Ако прокуратурата, разбира се, се поинтересува. Повярвайте ми, никой не го вълнува Вие с кого си лягате. Най-малко пък мен.

 

Време е, господин Борисов, да дадете отговори на някои важни въпроси. Не да повтаряте до откат десетте думи на Вашата кампания - хаос, лъжци, некадърници, неразбиращи, Радев, Рашков и Христо Иванов.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 30780 |11.11.2021 Бойко Борисов: Няма да доставя удоволствие на воайора Радев да кажа коя е Мата Хари . 28| 8071 |11.11.2021 Борисов: Скандал, заставаме зад Лозан Панов! Недопустимо е да го плашат . 6| 6310 |10.11.2021 Арман Бабикян: Ще поканя всички фирми, които са били ограбени от управлението на Борисов . 20| 14653 |10.11.2021 Методи Лалов: Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads