Реклама / Ads
115| 9152 |12.04.2014 НОВИНИ

Б. Борисов: Избори 2 в 1! Безболезнено е!

.
Бойко Борисов
Най-правилно е да се направят избори 2 в 1, тъй като парламентът не функционира нормално в сегашната си конфигурация - ДПС и БСП са заложници на „Атака”, заяви по Дарик радио лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Винаги сме водили европейски дебат и национална политика, а това, че срещу нас винаги се е работело с компромати и черен пиар на всички избори досега - аз съм свикнал.
 

 

Избори 2 в 1 е най-безболезненото за държавата, без да се харчат допълнителни 20-30 милиона за предсрочни избори. Избирателната активност при едни предсрочни избори ще е много голяма, защото хората вече осъзнаха какво означава да са зависими от „Атака”. След едни предсрочни избори винаги могат политиците да седнат и да разговарят на базата на постигнатите резултати за едно стабилно управление, каза още Борисов и добави, че след като дори Галъп дава, че ГЕРБ има преднина, значи партията е в кондиция.

 

Не е редно преди изборите да се обявяват предварително коалиции, би трябвало те да подпишат споразумение с „Атака”, за да е ясно какво правят. Видно е, че парламентът не работи. Винаги съм бил да се харчи толкова, колкото се произвежда. Това е дясното мислене, а социалистите винаги водят държавите до провал, каза той.


За да се влезе в Шенген, не зависи от ЕК. Барозу многократно е казвал, че трябва България да влезе в Шенген. Само Холандия е против и нейното вето е факт. В България трябва да почнем да бъдем по-дисциплинирани и по-акуратни, за да успеем, заяви Борисов.


Жан Клод Юнкер е добър кандидат за председател на ЕК и е голям приятел на България. Мартин Шулц също е добър кандидат, също приятел на България, така, че който и да стане е добре за България, каза Борисов.

Ако партията на Николай Бареков спечели мандат в ЕП, той няма да попречи на влизането му в ЕНП. Аз никога на никоя партия не преча, посочи Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5055 |10.04.2014 ДПС прекроява бюлетината за изборите . 48| 5693 |10.04.2014 Б.Борисов: Шмекерските номера на Миков и БСП не минават . 54| 6269 |10.04.2014 С отряди за бързо реагиране БСП ще печели евроизборите . 9| 5504 |09.04.2014 Политолог: Изненадан съм, малко партии се регистрираха за евроизбори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads