Реклама / Ads
41| 6397 |06.08.2010 НОВИНИ

Б. Борисов: Кой ще връща парите, изтеглени от пуснатите във "Всичко коз"?

.
премиерът Б. Борисов
ГЕРБ има готовност да попълни квотата си във ВСС, но не знам дали трябва, защото ще станем съучастници на Красьо Черния; ако искат от БАН да стачкуват, да го направят сега, призова премиерът.
 

След 2,5 години управление най-много ще се гордеем с метрото, магистралите и резултатите от борбата с организираната престъпност, обяви по НТВ премиерът Б. Борисов. Само един ден след като бяха пуснати, тези от "Всичко коз" се издъниха, изтегляйки още пари, близо половин милион. Единствените с 13-та и 14-та заплата в България бяха раздадени в съдебната система, каза още премиерът. (Вчера сана ясно, че от банковите сметки на фирми и лица по операция „Всичко коз" са били изтеглени 567 000 лева - б.р.)

Господата от БАН се канят да стачкуват през септември, това е смешно, явно някой ги кара да го говорят и те ме плашат, че през есента ще стачкуват. Защо не протестират сега или са в отпуск на морето. Тогава пък аз ще отида да почивам, зарече се той.

Темата за подготовката за моето физическо ликвидиране - това е тема, която аз никога не коментирам.  За пръв път се бръкна в канчето на онези, които източват държавата, продължи Борисов.

Преди изборите Станишев усещаше със сърцето си магистрали; социалистите явно със сърцето си усещат много неща, коментира премиерът необходимостта от ремонт по АМ "Тракия". Аз ли да обяснявам защо Станишев е направил калпава магистрала, та трябва да я ремонтирам, попита той. Няма да обяснявам, ще оправям поредното безобразие, което са направили Батко, Братко и всичките Станишеви протежета. Поправяме магистрала "Люлин", "Марица", моста "Брюксел" към летището в София, който сме съборили до ролките, защото щеше да падне.

Ние само предлагаме Валентин Гагашев да бъде назначен за директор на служба "Военна информация"; министърът така е преценил, а президентът подписва  указа, ако реши - няма никакъв скандал, каза премиерът и добави "Президентът с кой ли министър няма проблем". Той все напомня, че е върховен главнокомандващ, но след като е против, нека в същото време да каже защо в началото на 2009 г. са изтеглени всичките пари от МО, уж да се плащат хеликоптерите, но парите са изхарчени за други неща и сега в условията на криза вадим пари и плащаме ние. Нещо, което уж било платено.

Няма да останем без прогноза за времето и за земетресенията, зарече се Борисов. Ако искат стачка от БАН, август е прекрасен месец, София е празна, отново се върна на темата за БАН премиерът.

ГЕРБ има готовност да попълни квотата си във ВСС, но не знам дали трябва, добави премиерът. Иначе ще станем съучастници на Красьо Черния. Откъде да върнем в държавния бюджет половин милион, след като тия, които го откраднаха, бяха задържани, после пуснати, попита той.

Има доста работа, по документи ще изляза в отпуск, но предстоят посещения на важни гости, каза накрая Борисов. Според него хората не се интересували от отпуската на премиера.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5494 |05.08.2010 Учени от БАН си искат парите, МС ги чувал . 28| 5247 |04.08.2010 Б. Борисов: ВСС е рожба на три партии и Красьо Черния . 24| 5339 |02.08.2010 Борисов: Разликата между мен и Станишев е 1 млрд. лева . 7| 5163 |30.07.2010 К. Пенчев: Лош закон ни връща в 2007 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads