Реклама / Ads
12| 3843 |26.11.2022 НОВИНИ

Борисов напредна с английския: Disaster на български e катастрофа

.
Инфлацията е 15% и е занижена, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора. ”Това на английски се нарича disaster, а на български ”катастрофа”, добави той.
 

  Така бившият премиер демонстрира напредък в английския език. Преди време той сподели, че като чие "конкречюлейшън" и затваря телефона.

 

„Да положим усилия и да подпишем документ за едни шест месеца, ако не искаме подобни правителства. Ако не искаме да го направим, да кажем на Радев, че отиваме на избори. Не е сериозно намерението на ПП със 72 депутати да правят правителство. Ако са решили да правят кабинет на малцинството, тогава са се разбрали или с ДПС, или с „Възраждане“, но със сигурност не с ГЕРБ и БСП, защото ние показваме техните недъзи“, подчерта Бойко Борисов.

 

"Ние врим от бежанци. Кой за две години  напълни България с бежанци?", каза още бившият премиер. Борисов допълни, че може за 15 дни да се справи с този проблем.

По повод ареста си Борисов заяви: Той бе извръшен по най-брутален начин. По нощите.

 

Пъпната връв на ГЕРБ е с германските партии. Ние сме партия с ценности и сме дисциплинирани. Бях им обещал да опазим границата, и го направих. Бях им обещал правителства само на растеж и да имат излишък. България беше отделена от Румъния преди две години и ни пуснаха в най-бялата организация – Банковия съюз. За две години без ГЕРБ и Борисов това се промени“, добави Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ заяви, че аферата с „Джемкорп“ е много показателна за мисленето на Кирил Петков и Асен Василев. „Да доведеш приятеля си в Гранитна зала и да му дадеш цялата енергетика. Ако не ги свалил Слави Трифонов, всичко щеше да приключи след няколко години“, заяви Борисов. Лидерът на ГЕРБ добави, че само за шест месеца партиите, които по-рано са подкрепяли ПП, а именно БСП и ИТН в момента изнасят информация за сериозните им нарушения и корупция.

 

Той подчерта, че е 100% за машинното гласуване, което е въведено от ГЕРБ, но „дойдоха хора, които се хвалят, че държат кода“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 9289 |21.11.2022 Eм. Соколов: Борисов обявинява другите в неща, които той и ГЕРБ са свършили. Джемкорп е димка . 2| 3899 |21.11.2022 ДБ скастриха Борисов: Седмица не стига за смислен диалог около изборния закон . 6| 7600 |18.11.2022 Ивайло Мирчев: Борисов предупреждава: “Опичайте си акъла, за да не отидем на избори по моите правила” . 4| 23454 |18.11.2022 Мая Манолова в акция с Тулупчо: Позор! Нинова, превърна БСП в придатък на ГЕРБ, връща Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads