Реклама / Ads
84| 5135 |04.09.2013 НОВИНИ

Борисов прие овации на протестиращи и оплю кабинета

.
Протестиращи посрещнаха с овации лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той влезе в сградата на парламента още в 8.30 ч. След 15 минути обаче излезе и отиде до множеството.
 

Демонстрантите посрещнаха със скандирания "Бойко, Бойко" лидерът на ГЕРБ пред парламента. Множеството е ръководено от няколко човека с мегафони и светлоотразителни жилетки.

Време е всички десни партии да се обединят и да ги пометем всички. Ние сме от Варна, Гоце Делчев и Пловдив, време е да свалим това правителство, казаха протестиращите.

БСП и ДПС си докараха привърженици, вкараха ги в санитарния кордон за да може да се прегръщат и целуват с тях, каза пред тях Бойко Борисов. В нашата партия имаше хора, които надали са били най-добрите, призна той. Сега обаче се почистихме от тях, извадихме си поуките, но огромната работа, която свършихме не могат да ни я отрекат – метрото, Южната дъга, магистрала „Тракия“ и „Марица“. Сега идват от Благоевград протестиращи, защото им направихме пътища, каза още  Борисов

Правителството иска да съсипе проектите на Струма и Хемус – това ще бъде убийство на Северна България, посочи бившият премиер. Ние живеем в диктаторски режим, може никога повече да няма избори. С какво морално право БСП ДПС и Атака управляват в момента. Правителството продължава да вземат заеми и да харчат пари за сметка на всички, които протестират, допълни той.

Ако мен ме бяха посрещали с такива протести – седмици и месеци наред, щях да си отида веднага. Аз така и направих. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос кога ще бъдат следващите избори.Той направи кратко изявление преди да влезе в сградата на парламента.

„Не знам каква е тази наглост. Тези хора не са спечелили изборите. Те са втора, трета политическа сила. А сменят служители на всякакви ръководни постове. Те не са спечелили изборите!“, допълни Борисов.

Той отново подчерта, че властта е „открадната“ – „Без да са победили на изборите, те управляват и смазват държавата“. След тези думи лидерът на ГЕРБ отиде заедно с Ивайло московски до огражденията, зад които са протестиращите, размени няколко думи с хората и влезе в сградата на парламента.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 5106 |03.09.2013 Борисов в Туитър: Утре заставаме до протестиращите . 12| 5204 |03.09.2013 Разпитват Борисов за Чакъра в София . 71| 6008 |02.09.2013 Миков: Борисов и ГЕРБ целят ескалация на напрежението . 117| 5240 |02.09.2013 Борисов зове за сваляне на Орешарски на 4 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads