Реклама / Ads
10| 5108 |04.06.2009 НОВИНИ

Б. Борисов: Станишев ми е много малък, за да му играя по свирката

.
Бойко Борисов Източник: Вяра Йовева
Станишев си е наел едно студио и по цял ден тренира за дебати пред публика в най-дребните детайли, вкл. как да взима чаша с вода и да отпива от нея, издаде подробности Б. Борисов. След като се почувствам по-добре, ще го потърся отново пред МС и ще направя един дебат, но това ще стане, когато аз преценя.
 

ГЕРБ се справя с предизборните си задачи и без физическото ми присъствие, обяви по БТВ от Банкя в телевизионен мост лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се възмути, че по медиите показват само Станишев и Калфин, а не се интересуват от икономическата програма на ГЕРБ.

Поредната манипулация, която БСП прави, е, че българските пенсионери ще са в по-тежко положение при управлението на ГЕРБ, каза Борисов. Процентите, с които червените вдигнаха пенсиите, превърнати в левове, са около 20-30 лв., обясни той. Ние сме честни към тях и казваме, че също ще повишим пенсиите, но това повишение няма да се отрази сериозно върху състоянието им.

Предупреждавахме, че така или иначе кампаниите ще се водят като за местен парламент. Станишев прави лични обръщения в клипове, без да е евродепутат, отбеляза Борисов, напомняйки, че ГЕРБ са били против два отделни избора, а са предпочитали да се харчат пари веднъж по системата избори 2 в 1.

ДАНС няма да бъде закривана. ДАНС е информационно-аналитична служба, а МВР трябва да изпълнява своите функции по закон като пряк участник в борбата срещу корупцията и престъпността и в опазването на обществения ред

Аз не съм всезнайко като премиера Станишев и каня експерти да правят анализ. Когато бъде направен такъв за военната служба, ще се вземе решение и за казармата - дали да се върне военната служба или не, изясни лидерът на ГЕРБ.

Учудвам се на изказвания като това на Иван Костов, че ГЕРБ е центристка сила и имало опасност, ако левите сили надделеят в нея, да направят коалиция с БСП, Борисов изрази несъгласие за мястото на ГЕРБ. Партията е от центъра надясно, уточни той. Нека г-н Костов и г-н Димитров не ни обвиняват, че нямаме експерти, аз издавих вече поне 20 в НДК, а имаме елит на ГЕРБ още 150-200 човека. Показвайте си и вие лицата, отправи призив към десните той. Всяка партия да си гледа собствената политика, а след изборите ще разговаряме.

Никога не съм говорил с Христо Стоичков или Милко Калайджиев да стават депутати. С Митко Димитров (Пайнера- б.р.) разговарях, но въобще не съм го обявявал за кандидат-депутат, защото той има бизнес и иска да го продължи. С него обаче съм водил разговор, защото му го дължах от предишните избори, изясни Борисов.

Откакто Станишев нахално върна Вълка в темата за боклука на София, вече не го възприемам като държавник, каза лидерът на ГЕРБ. Аз предложих на премиера да дебатираме, чаках го пред МС заедно с медиите, после разговаряхме по телевизията, но полза нямаше, каза по повод нов дебат с премиера Станишев Бойко Борисов. А и, ако водя дебат, той трябва да е не с него, а с неговия началник, Доган, добави още кметът на София.

Станишев си е наел едно студио и по цял ден тренира за дебати пред публика в най-дребните детайли, вкл. как да взима чаша с вода и да отпива от нея, издаде подробности Б. Борисов. След като се почувствам по-добре, ще го потърся отново пред МС и ще направя един дебат, но това ще стане, когато аз преценя. Много е малък, за да му играя по свирката, обобщи Борисов и заяви, че по-интересен му е дебатът с Доган.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5094 |03.06.2009 „Златен Скункс” за изгонен от Миков и Станишев . 26| 4949 |01.06.2009 Станишев мълчи за двойния морал в МВР . 16| 5670 |30.05.2009 Станишев и Миков биха шута на зам.-министъра на МВР . 6| 5055 |28.05.2009 Амнести атакува Сидеров и Станишев за човешките права

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads