Реклама / Ads
19| 4625 |11.09.2008 НОВИНИ

Б. Борисов: Цялата държава ще затъне в боклук

.
Когато БСП говори за боклук, да се сетят, че решенията на кабинета Станишев бяха пълен провал, заяви кметът, обещавайки, че първата копка на завода за боклук ще е до Нова година.
 

 

И най-лошият мир вдясно е по-добър от войната, обяви по БТВ столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Б. Борисов. Той изрази радост от доброто си разбирателство със СДС, ВМРО, "Атака", а що се отнася до взаимоотношения с ДСБ, тепърва щяло да се види, че ГЕРБ е прогнозируема партия и тъмносините скоро щели да го разберат.

Всички надежди, които хранех, че президентът ще разбере колко пагубно е правителството, вече са съкрушени, заяви лидерът на ГЕРБ. Междувременно той поздрави премиера Станишев за поредната трета копка на АЕЦ "Белене", която още нямала финансиране, напомняйки, че лично той е открил повече булеварди, отколкото правителството магистрали.

Когато БСП говори за боклук, нека се сетят, че решенията на правителството на Станишев бяха пълен провал, обяви кметът по повод обвиненията, че не се е справил с проблема вече години наред. И президентът Първанов не успял да помогне с идеята си за мината в Бобовдол. Пожарът в Цалапица понастоящем бил по-опасен за населението, отколкото столичният боклук. Единственото законно сметище било това в Суходол, а само на такива сметища трябвало да се извозват балите според изискванията на ЕС, обобщи Борисов. Нямало проблем година и половина балите да се извозват в Силистра или в Севлиево за сметка на преработка на същото количество техни бали в завода край София, чиято първа копка щяла да стане преди Нова година.

До 16 юни догодина обаче всички незаконни сметища в страната трябвало да се закрият и всъщност тогава щяла да се случи истинската катастрофа, обясни подробно кметът.

Трябва да се прави внимателна разлика между българските мюсюлмани и кликата ДПС, заяви още Борисов. Той призова да не се обезбългаряват смесените региони, акцентирайки върху факта, че политиката на ГЕРБ била за равенство между етносите.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 9452 |07.09.2008 Бойко Борисов: Шансът на управляващите е, че ГЕРБ не е в парламента . 18| 5778 |01.09.2008 Б. Борисов: Няма предизборни коалиции, но ще действаме и с Атака . 11| 4851 |24.08.2008 Б. Борисов: Искам предсрочни избори; С. Станишев: Ако не са предсрочни, няма да ги спечели . 2| 5559 |21.08.2008 Държавата остава без ток до месец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads