Реклама / Ads
107| 6304 |01.06.2014 НОВИНИ

Борисов: Извинявам се за "болните прасета" на избирателите на БСП; визирах ръководството им

.
Бойко Борисов
Заслужената еуфория и радост си мина, нека бъдем по-обективни. Но победите над Станишев са 11, заяви по НТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Извинявам се на избирателите на БСП, ако са се отъждествили с думите ми за болни прасета, които се гушат, но аз нямах предвид тях, а ръководството им. Понякога съм по-пасторален в изразните си средства, обясни той.
 

Не се бъркам в работата на други партии, те си решават, не мога да кажа дали да остане Станишев, но когато става дума за нещата в държавата, е друго. По повод подадения преференциален вот за номер 15 той каза, че резултатът с М. Неков било една от недомислиците на Мая Манолова. Това обаче не беше грешка. Момчето си каза, че за него са гласували. Разликата между мен и БСП е по-голяма от целия резултат на ББЦ, обясни Борисов.

Изборите бяха вот на недоверие към правителството. И БСП, и Атака се сринаха, ДПС си взеха своето. Вотът на народа при демокрация е най-висшето. Народът два пъти казва, че не ги иска, обясни Борисов.

Както ни подреди народът, трябва всички да се съобразим с това - два дни им го говорех, те отидоха и си подкрепиха правителството със 117 души. Имаме над 90 кмета; в много градове БСП е 3-та или 4-та политическа сила, но кметовете се задъхват, защото неплащанията придобиват застрашителни размери, предупреди Борисов.

В Бобовдол нищо не е било случайно след разсрочването на дълговете, смята Борисов. Не само, че ми дожаля за тия хора от Бобовдол, но и за хората от МВР и ДАНС - как може журналистите да направят такива добри разбаротки, а те - нищо! Явно не са искали да направят нещо.

ДПС си постигат резултатите, анализира Борисов. Но това правителство срива държавата и те ще бъдат част от инструмента на срива. Дори и октомври да се направят избори, тогава ще се прави бюджета, значи той ще бъде рестриктивен, предвиди той.

Имаме прекрасен еврокомисар, не виждам защо трябва да променяме нещо добро, каза още Борисов. Мисля, че е прекалено това, което се случи на Цветанов. В момента, като пътувам из страната, нямаше място, където да не ми кажат - не го жертвай Цветанов, разказа Борисов. Направихме добра ИК; в момента мисля, че партията е в добра кондиция и в добър вътрешен климат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 118| 8579 |31.05.2014 Бойко Борисов: БСП са подлеци, държат се сякаш нищо не се случило . 25| 5023 |29.05.2014 Борисов: Мъка за държавата, чакаме ги да се наспят, преброят . 126| 5954 |28.05.2014 Борисов: Седят вътре като болни прасета и се гушат, не знаят какво да правят . 49| 7233 |27.05.2014 Борисов: Ако някой трябва да се извинява за нещо–това е БСП!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads