Реклама / Ads
40| 9414 |12.11.2021 НОВИНИ

Борисов вече набелязал премиер, нещо подобно на Лозан Панов. Пак отклони въпросите за Мата Хари и кюлчетата

.
Бойко Борисов
Една част от обществото иска да изчегърта мен, а друга - Румен Радев, а можеше двама опитни и силни да управляват. Имаме предложение за премиер, но нали разбирате, че ако го кажа, че приключи интервюто. На този кандидат за премиер ние ще му дадем да отиде да вземе мандата и да избере министри, и да ги договори с другите политически партии.
 

Имам името в главата си - говорил съм с него и имам съгласието му, но има значение дали ще е той, или подобен на Лозан Панов човек. На този кандидат за премиер ще му дадем 100% правото да избере министри и да ги договори с другите политически партии”, обясни модела, по който ще подходят от ГЕРБ. Обясни обаче, че няма да залага на експертен състав.

 

Ако предложим Томислав Дончев, който е подготвен, няма да го приемат. Премиерът трябва да е нещо подобно на Лозан Панов, допълни Бойко Борисов.

 

Борисов коментира и от кой ще търси подкрепа за правителство: Нашите естествени съюзници са "Демократична България" и мандатоносителите на Кирил и Асен. Що се отнася до ДПС, ако е в интерес на държавата, бих разговарял с тях. Когато съм имал работа с ДПС, съм разговарял с Местан - на мегдана пихме кафе, идва Карадайъ, идва и Пеевски, и сме се договаряли за тези райони, където имат кметове и трябва да се построи нещо, какво трябва да се направи и така нататък, заяви още Борисов по Нова телевизия.

 

ДПС ни подпомогнаха, защото знаете какви безумни искания имаха популистките партии, с които бяхме заедно. Вчера в Тетевен един човек ми каза: Най-голямата беля, която направи е, че изравни пенсиите и ги направи всички на 300 лв, защото те не са работили, а взимат колкото нас. Да, ама има коалиционен партньор, който поставя като условие 300 лева - Валери Симеонов, и аз го приех. Така ДПС подкрепиха бюджета, подкрепиха и бюджета, когато трябваше да купим Грипените на Радев и F-16. Така че, ако ДПС искат разговор с нас, разбира се, че ще се озова на него, каза още Борисов.

 

Сега ще предложим само премиер, ако не го одобрят, ние ще започнем да поставяме условия - да постигнем 70 % ваксинации, защото ЕК каза, че възстанояването на българската икономика се отлага заради ниската степен на ваксинацията и високите цени на електроенергията. Ако се приложи нашия модел, се връщат старите цените на енергията. Румен Радев е голямата щета на държавата. Той раздели партиите и сега те са антиРадев и проРадев и анти Борисов и проБорисов, гневно посочи той.

 

Борисов търсел един телефон, за да отговори за Мата Хари. Като го намеря ще кажел. Това бе целият му отговор на въпроса за жената, която е била в спалнята му.

 

Мене ме няма, така Борисов отговори на въпрос за парите и кюлчетата. Пускат снимките за да скрият машините, на Радев дрончето, отклони пак отговора на същинския въпрос той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 7084 |11.11.2021 Борисов да достави удоволствие на прокуратурата и да каже не само коя е Мата Хари, но и откъде са пачките в шкафчето . 51| 30807 |11.11.2021 Бойко Борисов: Няма да доставя удоволствие на воайора Радев да кажа коя е Мата Хари . 28| 8111 |11.11.2021 Борисов: Скандал, заставаме зад Лозан Панов! Недопустимо е да го плашат . 6| 6330 |10.11.2021 Арман Бабикян: Ще поканя всички фирми, които са били ограбени от управлението на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads