Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 2491 |03.10.2021 НОВИНИ

Частични местни избори в 2 общини

.
Частични местни избори се провеждат днес в две общини и 12 кметства. Изборният ден започва в 7.00 ч. и продължава до 20.00 ч.

В община Стражица ще се проведат частични местни избори за кмет. В надпреварата за кметското място влизат четирима кандидати. В изборите ще участват Светлозар Димитров от ПП “Има такъв народ“, Илиян Маринов от „БСП за България“, както и Георги Бянов и Йордан Цонев, които са независими кандидати. На територията на общината са разкрити 24 секции. В 15 секционни избирателни комисии ще се гласува машинно, а в 9 с хартиени бюлетини.

 

Избори има и в Калояново. На територията на общината са разкрити 20 секции. В 13 секции избирателите ще упражнят правото си на глас машинно, а в 7 от секциите ще се гласува само с хартиени бюлетини. Кандидат-кметовете са четирима. В изборите ще участват Пламен Николов от НФСБ, Ивайло Кръстев от ПП “Обединена социалдемокрация“, Веселин Бонов от “БСП за България“ и Виктория Михайлова от местна коалиция “ГЕРБ(СДС)“.

 

В две населени места в Благоевградско също избират кметове. Към урните ще отидат жителите на село Церово. Сили на изборите ще премерят Иван Саков от ПП ГЕРБ, Верка Муева от ДПС, Галя Анева от “БСП за България“ и независимият кандидат Искра Христова.

 

В кресненското село Сливница също ще се проведат частични местни избори за кмет на кметство. За доверието на жителите се състезават Иван Янев от ПП ГЕРБ и Кирилка Илиева от “БСП за България“.

 

В област Бургас - кметство Дебелт, община Средец, също ще се проведе частичен местен вот. За кмет на кметство ще се състезават двама кандидати в лицето на Иванка Ангелова от НФСБ и Таня Колева – Дикова от “БСП за България“.

 

Област Видин:В село Арчар, община Димово, ще се проведат частични местни избори за кмет на кметство. В изборите ще участват четирима кандидати: Сиян Петров от „Има такъв народ“, Олга Владимирова от ПП ГЕРБ, Георги Стоянов от Движение България на гражданите и Веселина Данаилова от Местна коалиция „Новото време“.


В област Кърджали частичен вот ще има в две населени места. Частичен вот ще има в кметство Охлювец. Ерай Юнуз е кандидатът за кмет на частичните избори в селото.

В кметство Студен кладенец, община Крумовград, също ще се проведат частични местни избори. Кандидатът за кмет на кметството е Осман Ахмед, издигнат от ДПС.


В област Плевен в две населени места жителите ще избират кмет на кметство. В плевенското село Буковлък ще се проведе частичен вот за кмет на кметство. Кандидатите за поста са: Георги Божинов от ДПС, Тони Тодоров от ДСП и Марио Фирков, издигнат от Инициативен комитет.

 

Частнични местни избори за кмет на кметство ще се проведат в кметство Аспарухово, община Левски. Кандидатите за кмет на кметството са Кирчо Монев от ПП ГЕРБ, Милен Милев от АБВ и независимият кандидат Ирин Игнатов.


Област Разград: В разградското село Дянково също ще се състоят частични местни избори за кмет на кметство. В кметската надпревара влизат двама кандидати. За доверието на жителите ще се състезават Ахмед Мехмед от ПП ГЕРБ и Али Алиев от ДПС.


Област Стара Загора:В казанлъшкото село кметство Копринка ще се проведе частичен местен вот за кмет на кметство. В надпреварата участват трима кандидати: Зина Трифонова от ПП ГЕРБ, Кенан Саид от ДПС и Стойчо Василев от ПП „Обединена социалдемокрация“.


Област София: В кметство Вакарел, община Ихтиман, жителите ще избират кмет на населеното място. Кандидатите са двама - Ангел Павлов от ПП ГЕРБ и Храбър Дойчев от КП „БСП за България“.


Област Търговище:В омуртагското село Церовище ще се проведе частичен местен вот за кмет на кметството. Кандидатите за поста са двама в лицето на Стефка Георгиева от ПП ГЕРБ и Лейля Мехмедова от ДПС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 2547 |02.10.2021 БСП-София подреди листите в 23, 24 и 25 МИР за изборите на 14 ноември . 1| 3179 |01.10.2021 Назначиха нов заместник-министър на транспорта от Оксфорд . 33| 53959 |01.10.2021 Подготвят удар срещу Рашков и заместника му, за да спечели ГЕРБ изборите? . 15| 19913 |01.10.2021 Кметът на СДС, подкрепил президента: Победих ГЕРБ на изборите, а Радев се бори за устоите на държавността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ