Реклама / Ads
31| 9893 |13.07.2011 НОВИНИ

Ченгета дебнат за сериен изнасилвач в Борисовата градина

.
Приятели на убитата Яна зоват за мъст в нета
 

Убитата в Борисовата градина 28-годишна Яна Крастева може и да е станала жертва на сериен изнасилвач. Младата жена е била зверски налагана преди смъртта си. Извергът я пребил и изнасилил, а накрая удушил.


Десетки приятели на убитото момиче искат възмездие в социалната мрежа Фейсбук. В групата под надслов „Да спасим децата си от убийците на Яна” те настояват полицаите да разследват докрай зверското престъпление.

„Почивай в мир, Яна, на всички ще ни липсва твоята прекрасна усмивка, това, че беше страхотен човек и приятел”, пишат близките й. Яна Кръстева била студентка, но припечелвала за следването като продавачка в столичен мол. Момичето било от провинцията и живеело на квартира със своя приятелка. Познати на Яна я описват като много жизнена вечно усмихната и готова да помогне „Нямаше такъв човек като нея, сприятеляваше се с всички, беше душата на компанията”, разказва близка на Яна.

Във фаталната вечер младата жена отишла с приятели в Борисовата градина. Компанията нямала пари за концерта на „Джудас” и решила да го слуша на аванта от Борисовата градина. През цялото време Яна била с останалите от компанията. Вероятно се е отделила за кратко, защото те дори не забелязали, че липсва. Усетили се едва към края, когато тръгнали да си ходят. Тогава започнали да издирват Яна, но от нея нямало и следа. Никой не отговарял и на мобилния й телефон, а в един момент и той изключил. Накрая близките на момичето решили, че то просто се е прибрало вкъщи. На другия ден случайни минувачи се натъкнали на зловещата гледка

Дънките на Яна били смъкнати до колената, а блузата й вдигната до врата. Цялото лице на момичето било посинено от жестоките удари. Следи от побоя имало и по краката. Трупът бил захвърлен зад храст на 100 метра от езерото с лилиите.
Полицаите работят засега по няколко версии. Основната е, че Яна е нападната от непознат, който я забелязал случайно. По същото време в парка имало и други компании. По едно време дори Яна се закачала с младеж, който й предлагал да се разходят двамата в тъмното. Другата версия е, че се касае за убийство от страст. Яна не била фатална красавица, но имала много обожатели и те често се ревнували един от друг.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5484 |12.07.2011 Не е време за война в съдебната система . 9| 5034 |22.06.2011 Попова подхвана съдебната реформа . 25| 5410 |22.06.2011 Е. Михайлова: Конституционни промени спасяват съдебната система от смърт . 40| 6028 |21.06.2011 Маргарита Попова даде старт на съдебната реформа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads