Реклама / Ads
1| 2347 |20.09.2024 НОВИНИ

Жена осакатена след тричасов побой от ревност, насилникът задържан едва три дни по-късно

.
Роза знае, че живее втори живот: с отстранен яйчник, две счупени ръце и разбита уста
 

„Никога няма да забравя този ден. Побой, продължил три часа... Казвах му само: 'Умирам'. А той ми отвръщаше: 'Умирай, умирай!' Погледнах децата и си казах: 'Това е краят, ами децата ми?' Полицаите дори не казаха, че ще задържат мъжа ми — разговаряха сякаш са приятели." Това е кратката версия на едно "почти убийство" в Челопеч. Жертвата, Роза, е оцеляла и живее втори живот след претърпян побой — с отстранен яйчник, счупени ръце и наранена уста, съобщи Нова телевизия.

 

С насилника си са заедно осем години. Тя многократно е бягала, но се е връщала заради трите им деца.

 

"Във фаталната вечер той се прибра, погледна ме и разби устата ми с телефона. Аз не разбрах какво става, попитах защо ме удря. Той продължи да ме удря по лицето и главата. Когато телефонът се счупи, го изхвърли. Събори ме на земята и започна да ме рита по гърба, корема и други места — пред очите на децата", споделя Роза.

 

Кошмарът продължил, когато мъжът ѝ я завлякъл до бидон в двора и потопил главата ѝ в него, опитвайки се да я удави, казвайки: "Този път ще те утрепя."

Побоят бил причинен от ревност, породена от подозрения за изневяра. Малко по-късно мъжът разбрал, че Роза не е виновна, но тя вече била в болница.

 

"Намери дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. След това взе маркуч и ме удари няколко пъти. Имаше лопата до него и искаше да ме удари и с нея, но си сложих ръцете пред главата. Той удряше, докато не изхвърли лопатата. После взе камшик и започна да ме удря с него по ръцете, като ме обиждаше. Аз го молех да спре, казвах му, че ще разбере, че не съм виновна. След побоя той седна да пие бира, докато аз вече бях със счупени ръце", продължава разказа си тя.

 

С помощта на децата си Роза успява да се изправи, но припада след няколко крачки. На помощ се притекла съседка, която звъннала на 112. Линейка и полиция пристигнали на мястото. Първият полицейски екип обаче не задържал насилника. Втори екип полицаи видели Роза в Спешното отделение в Пирдоп, но отново не предприели действия. След побоя мъжът ѝ заснел видео пред линейката и го качил в TikTok. В същото време състоянието на Роза се влошило до такава степен, че тя била преместена в болница в Панагюрище. Иронично, тя трябвало да пътува до болницата с насилника си, тъй като полицията не виждала причина да го задържи.

 

"Той ми каза, че няма да му направят нищо, защото имал връзки", разказва Роза.

 

Едва след като тя била приета в болницата в Панагюрище, лекарите повикали полиция и мъжът бил задържан — но не заради побоя, а защото нямал лична карта. Впоследствие Роза претърпява операция, при която ѝ отстранили яйчник. След това оперирали и двете ѝ ръце, като били поставени импланти и шини. Най-много я боли обаче това, което е преживяла пред децата си. Понастоящем децата ѝ са настанени в дом, а мъжът ѝ е задържан. Прокуратурата е започнала разследване, което се точи вече повече от месец. Лекарите са на мнение, че Роза няма да може да има повече деца след операцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2345 |20.09.2024 Шарл Мишел иска от Северна Македония да спазва поетите задължения . 3| 2576 |20.09.2024 330 камери на тол системата ще засичат и скоростта на колите . 1| 3320 |20.09.2024 Европол и ГДБОП разбиха мащабна престъпна мрежа за трафик на мигранти . 14| 2475 |20.09.2024 Полша предложи Крим да бъде прехвърлен под мандат на ООН. „Крим е Украйна. Точка“ – отговориха в Киев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads