Реклама / Ads
0| 2864 |07.06.2023 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 7 юни ще видите...

.
Източник: БГНЕС
В предаването “Честно казано с Люба Кулезич” на 7 юни ще видите:
 

Критичният прочит - политика като изкуство на изгодното. Кой какво търси в сегашната управленска конфигурация - власт, опрощение или диверсия? С яростната си критика към позорни политически интимности глас издига бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ и член на „Групата за натиск“ доц. Методи Андреев. Защо Борисов и Доган изведнъж се размечтаха за съдебна, та дори конституционна реформа? Наистина ли кораби плуват в очите ни ...


Прагматичният прочит - политиката като изкуство на възможното. В студиото влиза политологът доц. Момчил Дойчев - съпредседател на Атлантическия съвет в България, който твърди, че под юмрука на Радев и срещу рожбите на руската агентура у нас, редовното правителство е шанс. Колко вероятни са обаче правилните конституционни промени и „преосноваването на държавата ни“ - призив, който в „Честно казано“ отправяме от години?


Конкурсът за шеф на БНТ, който беше заченат с документен „грях“ и приключи с циничното „грух“! Ще изтрием ли спомена за средния пръст , който Емил Кошлуков показа от екрана, а после СЕМ избра начело на обществената телевизия. Вече и съд призна пороците на конкурса, регулиран от Соня Момчилова. Гост - кандидатът за директор на БНТ, който вкара казуса в съда - юристът Ирина Величкова.


Докато едни го подценяват, други с него злоупотребяват - авторитетът на обществените медии. Има ли кой да чуе призивите да бъде спряна античовешката пропаганда в национален ефир? Говорят Цветан Томчев - фотожурналистът - автор на съботните протести пред БНР, посветени на ефирния провокатор Петър Волгин, както и журналистът Калин Манолов, който беше част от срещата им с генералния директор на радиото.

 

“Честно казано с Люба Кулезич” всяка сряда от 20.00 часа по телевизия Евроком.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2706 |31.05.2023 В „Честно казано с Люба Кулезич”: Картите изглеждат свалени, маските сякаш са паднали . 3| 7912 |26.05.2023 Миролюба Бенатова: С убийството на Къро гущерът не си реже опашката. А си маха ненужна люспа . 22| 3419 |24.05.2023 Г. Георгиев, ”БОЕЦ”: Исторически доказано е, че с мафията реформи не може да се правят . 0| 2843 |24.05.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 24 май ще видите...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads