Реклама / Ads
1| 2411 |29.02.2024 НОВИНИ

В "Честно казано с Люба Кулезич" на 29 февруари ще видите...

.
В четвъртък, 29 февруари, в „Честно казано с Люба Кулезич" очаквайте:
 

Живеем в абсурдно време, когато хуманизмът се измерва с гаубици, БТР-и и снаряди. По-уродлива е само политическата употреба на темата, когато от тези решения зависят животи на цивилни жени и деца. Кой какво обеща и какво свърши в България, за да ограничи щетите от обезумелия стопанин на Кремъл? В студиото влизат кап. I ранг Васил Данов и полковникът от резерва Диман Георгиев - и двамата от Атлантическия съвет на България.

 

Най-висшестоящите свещеници в българската църква нарушиха своята конституция и отмениха избора на нов сливенски митрополит. Какви интереси прозират изпод това деспотично решение на Светия синод да окупира избора и то със задна дата? Обясняват проф. Дилян Николчев, богослов и преподавател в Софийския универистет, както и отец Никанор, игумен на Гигинския манастир.

 

Когато става дума за милиарди, замлъкват множество усти. Не такъв обаче е случаят с енергийните експерти в "Честно казано". Говори Димитър Иванов, който следи нишката на парите за новите реактори на АЕЦ "Козлодуй". И понеже краят й не се вижда, Иванов апелира към депутатите да не слагат печата на българския парламент върху почти празен банков чек.

 

"Луната е като небесно платно за човечеството", казва Силвия Стратиева - българският художник, чиито дигитални картини кацнаха на лунната повърхност като част от американския проект "Лунен кодекс". Тя сяда срещу Люба Кулезич, за да разкаже вълнуващо за изобразителното изкуство и неговите дигитални подправки, които за някои творби имат ефекта и на лечебни билки.

 

В “Честно казано с Люба Кулезич”, в четвъртък от 20:00 часа по телевизия Евроком.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 14523 |29.02.2024 Когато министър Калин заяви, че няма данни Сарафов да е замесен с Нотариуса, трябва да му се каже: Лъжеш! . 5| 2899 |29.02.2024 Опозиционерът Дмитрий Гудков: Путин ще взема роднини за заложници . 8| 4786 |29.02.2024 АКФ с въпрос към министъра на вътрешните работи: Кой е униформеният на снимката? . 2| 4214 |29.02.2024 Шефът на Фронтекс: Без България не можем да пазим външните граници на ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads