Реклама / Ads
1| 3344 |25.01.2023 НОВИНИ

В ”Често казано” с Люба Кулезич ще видите...

.
В сряда, 25-ти януари, в ”Честно казано” с Люба Кулезич по телевизия Евроком ще видите: Кой дърпа ревниво към себе си контрола въру държавната парá... Но разбрахме ли защо тъй яростно го прави сега? Гостува доскорошният председател на Сметната палата Цветан Цветков, който си търсеше белята пред политическите тартори, и санкцията не закъсня - обезглави го „хартиената коалиция“ в нервен петъчен галоп, вместо с обичайната парламентарна процедура и още вълнуващи теми.
 

Тази вечер от 20ч. в ”Честно казано” с Люба Кулезич по телевизия Евроком ще се разискват щетите на задкулисието, скрити зад благовидно женско лице. Ще се освободи ли най-богатата българска община от клеймото на бездарието и от мириса на корупцията? За мъчнотията на малките кметове в голямата герберска община говори кметът на столичния район „Средец“ Трайчо Трайков, който е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма. И още: Близо година след началото на руското нападение над Украйна, успя ли Европа да се откопчи от рекета на "Газпром“.


Пред очите ни тече ексхумация на партии и на внушения. А президентът ни рецитира безсрамно руска пропаганда едно към едно. Ще се греем ли в самовара на Митрофанова докато се сварим или ще превърнем демокрацията си от привидна в ефективна? В студиото на „Честно казано“ влиза политологът проф. Евгений Дайнов - автор на томовете със заглавие „Записки по революцията - в България и другаде“.


„Патриотарското“ алиби за вулгарното тълкуване. Докога ще гледаме на великите моменти в историята си с мирогледа на татуираната селска батка? Следва разговор между кинокритика Люба Кулезич и историка Горан Благоев - и двамата днес в попрището на журналистиката. За сурогатите, които диктуват общественото мнение и го правят от екрана на медията, за която плащаме с данъци.

 

Не пропускайте предаването "Честно казано" с Люба Кулезич от 20 до 22ч. по  телевизия Евроком.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3182 |18.01.2023 В ”Често казано” с Люба Кулезич ще видите... . 0| 3257 |23.11.2022 ”В честно казано с Люба Кулезич”: Изби ли туморът на болшевизма в партията на Иван Костов . 1| 5712 |16.11.2022 Вижте какво е подготвила Люба Кулезич за ”Честно казано” . 0| 3105 |09.11.2022 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Червени столетни метаморфози

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads