Реклама / Ads
2| 6062 |16.06.2021 НОВИНИ

В ”Честно казано” с Люба Кулезич може да видите....

.
Люба Кулезич
Създателят на сайта Фрог нюз Огнян Стефанов гостува в предаването ”Честно казано” с Люба Кулезич по Евроком. Поводът е най-новата му книга ”Интервю с диктатор”, посветана на бившия премиер Бойко Борисов. Ето какво още можете да видите в предаването:
 

Мъглявина над аферата „подаръчна торбичка“. За правните и за етичните страни на видеокомпромата за среща между Пламен Узунов и бивш митничар говори Емилия Недева - адвокат на президентския съветник. Ще добави ли подправка в постната манджа на джипкофилите?

 

Щипка от предизборния тюрлюгювеч. Гостува общинският съветник в София Методи Лалов, станал обект на „червени“ нападки и обвинения в манипулации спрямо колегите си от левицата. Бившият съдия Лалов се кандидатира за 46-ото НС и представя амбицията да изчисти правораздаването от олигархични интереси.

Разговор с „надстрояване“: арх. Иван Шишков от МРРБ с втора част от „Каталога на обекти без строителни книжа“. В този „миш-маш“ от интереси на граждани и инвеститори Шишков обяснява къде са корупционните „мини“, оставени от депутатите да служат за „оръжие“ в ръцете на администрацията. Един инструмент от играта на „доброто“ или „лошото“ ченге в зависимост от наближаващите избори.


Той влезе в устата на Лъва и излезе незасегнат. Почти...  Огнян Стефанов - журналист, публицист, основател на популярния сайт „Фрогнюз“ вади на масата „колода“ от лични впечатления и зорки наблюдения над бойковизма като продължение на тоталитаризма. „Интервю с диктатор“ е новата книга на Стефанов, която търси обяснение на държавните опустошения през личностните поражения на единовластието.


Да опишеш историята си, за да я преживееш до девето коляно - буквално до девето. Гостува превърналият се в „неудобен“ бивш шеф на ДАНС в Пловдив Асен Стефанов в амплоато си на изследовател и писател. В книгата „Предци и потомци“ той се връща до XV век в историята на своите родители и описва редицата от свещеници, книжовници и бунтари. Намери ли там самочувствие и сили, за да продължи живота и след службите?


Вечният дух на хуманизма срещу болната патриотарска среда. Говори председателят на центъра „АЛЕФ“ Алберта Алкалай дни преди финала на тазгодишното издание от конкурса, посветен на Холокоста, под мотото „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена.“ Какво коства да се съхранява тази памет в наши дни...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3459 |09.06.2021 В „Често казано с Люба Кулезич“: „Хидрата“ на корупцията и гърчовете на държавността . 1| 3046 |02.06.2021 Срутищата по всички етажи, касичката ”Автомагистрали”, скандалите с ББР и още при Люба Кулезич . 1| 3158 |26.05.2021 С Люба Кулезич за барбекютата на модерни консули и за пандемичните подслушвания . 3| 3430 |19.05.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Кредити за ”големите” от банката за ”малките”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads