Реклама / Ads
0| 5025 |19.10.2022 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Защо министър Шишков стана мишена? Има ли шансове да не ходим на избори?

.
Министерството, което сваля правителства, и в което скандалите май никога няма да спрат. Защо служебният регионален министър стана мишена на съгласувана атака с гласовити говорители, които го обвиниха в лицемерие и в двойни стандарти спрямо корупцията в пътното строителство. За корена на раздорите, които клатят креслото му, говори арх. Иван Шишков.
 

В деня на 48-ия парламент и след изборите, които плачеха да бъдат касирани. В студиото влиза един от авторите на сегашния изборен кодекс и лидер на "Изправи се.БГ" Мая Манолова. Ще успее ли да разсее крещящите съмнения, че направихме поредния компрометиран вот заради закъснелите резултати за броя на населението? И още: има ли шансове да не ходим на избори пак преди Коледа?


Финансовите схемаджии - вън от българския шахмат. Години наред България е в изолация от европейския шах заради шепа доказани далавераджии. Днес същите искат да се бетонират начело на този спорт у нас. За продължаващите безобразия говорим в „Честно казано“ от години - този път в студиото са световният шампион по шахмат за жени Антоанета Стефанова, както и Симеон Стоичков, който поведе и спечели съдебните битки срещу безпринципността.


Дами и господа с герберски евро-атлантически премени, но с татуировки на сърп и чук под тях... дойде моментът Столичната община да излезе от летаргията и да премести монумента на окупационната червена армия. В студиото влиза общинският съветник Веселин Калановски, написал тази седмица открита позивна към кметицата Фандъкова, напомняйки, че e доста примиренческо съветският боец все още да размахва шмайзер над главите ни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3163 |12.10.2022 В “Честно казано с Люба Кулезич”: Падналите маски на новите 240 и морално капитулиралото управление на Фандъкова . 18| 63125 |06.10.2022 Люба Кулезич: Изклатени сме всички ние, наречени за удобство на социолозите електорат . 0| 3454 |05.10.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Коалиционна безпътица и въпроси за милиарди. От Белград - Цветан Василев . 0| 3150 |28.09.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: „Руският поток“ и един стаен доклад на ДАНС, който разповива бутафорни евроатлантически пашкули

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads